ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Γιάφκα με όπλα και ασύρματους στη Ναύπακτο

Ενας 26χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου που του άσκησε δίωξη για παράνομη κατοχή ναρκωτικών, όπλων, πυρομαχικών, κροτίδων και φορητών ασύρματων

Μετά από έφοδο οι αστυνομικοί ανακάλυψαν παράνομο οπλισμό και συγκεκριμένα ένα πιστόλι με γεμιστήρα, ένα πιστόλι– στυλό, ένα κυνηγετικό όπλο τύπου φλόμπερ, ένα φυσίγγιο πολεμικού τυφεκίου, ένα δοχείο με 16 φυσίγγια κρότου, 145 καψύλλια, 224 κροτίδες και μια θήκη περιστρόφου.

Επίσης ανακάλυψαν τους πέντε φορητούς ασύρματους που ήταν συντονισμένοι στις συχνότητες της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και επτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 2,9 γραμμαρίων και έναν τρίφτη με υπολείμματα χασίς. Στο μαγαζί του δράστη, βρέθηκε ακόμη ένα περίστροφο σε δερμάτινη θήκη, ενώ πάνω του κατασχέθηκαν 365 ευρώ.

Ο 26χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου που του άσκησε δίωξη για παράνομη κατοχή ναρκωτικών, όπλων, πυρομαχικών, κροτίδων και φορητών ασύρματων, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθεί αν συμμετείχε σε ύποπτα κυκλώματα. Τα τρία πυροβόλα όπλα που βρέθηκαν, εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.