ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Internet χωρίς Radiohead

Γιατί αποχώρησε από το διαδίκτυο γνωστό μουσικό συγκρότημα

Για ποιο λόγο δημοφιλής μια μπάντα αποφάσισε να αποχωρήσει και να εξαφανίσει τα ίχνη της.
radiohead

Οι Radiohead αποχώρησαν από το διαδίκτυο. Η μπάντα έχει απομακρύνει τα ίχνη της στο διαδίκτυο, αντικαθιστώντας την αρχική σελίδα της με μια λευκή οθόνη, διαγράφοντας τα tweets στο Twitter και το ιστορικό στο Facebook, ενώ αποστέλλει φυλλάδια.

Ο Guardian επισημαίνει ότι η σελίδα Radiohead.com είναι κενή. Στο Twitter, φαίνεται ότι ο χρήστης @Radiohead δεν έχει γράψει ακόμη ενώ 12 εκατομμύρια χρήστες, βλέπουν τη σελίδα των Radiohead στο Facebookχωρίς περιεχόμενο. Εν τω μεταξύ, οι φαν έχουν λάβει ταχυδρομικές κάρτες από το συγκρότημα που λένε “Sing the song of sixpence that goes ‘Burn the witch’.”

Αρκετές είναι οι εικασίες για την αποχώρηση αυτή, με επικρατέστερη αυτή της κυκλοφορίας του ένατου άλμπουμ της μπάντας. Οι φαν περίμεναν να κυκλοφορήσει αρχές Ιουνίου. Η αφαίρεση της ψηφιακής παρουσίας τους, όμως, μπορεί να σημαίνει ότι θα βγει λίγο νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Ο καθαρισμός των ψηφιακών μέσων της μπάντας μπορεί να έχει να κάνει και με την περιφρόνηση των Radiohead για το online streaming. Αν και σε αυτό το σημείο, όλα είναι εικασίες.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.