ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήλωση για τις αποφάσεις του Eurogroup

Γιώργος Παπανδρέου: Απούσα η Ελλάδα

Δήλωση του προέδρου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργου Παπανδρέου για τα αποτελέσματα του Euerogroup.
papandreou-kinima1

Ως καλύτερες από αυτά που περιμέναμε,αλλά κατώτερες των αναγκών της χώρας, περιέγραψε από την Πάτρα όπου βρίσκεται τις αποφάσεις του χθεσινού μαραθώνιου Eurogroup, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Ειδικότερα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά την άφιξή του στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας, ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, αποκρίθηκε ότι «οι αποφάσεις είναι καλύτερες του αναμενομένου, αλλά πολύ κατώτερες για τις ανάγκες της χώρας και του ελληνικού λαού». Πρόσθεσε μάλιστα ότι οι αποφάσεις αυτές, είναι προϊόν συμβιβασμού μεταξύ των θεσμών και ιδιαιτέρως μεταξύ της Ευρώπης και ειδικότερα της Γερμανίας και του ΔΝΤ, δυστυχώς όμως με απούσα την Ελλάδα…

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. O Γιώργος Παπανδρέου , αν τον ερμηνεύω καλά με τις δικες μου δυνατότητες εχει πει από την αρχή, οτι στην κατάσταση που μας έφεραν οι δεξιόστροφες πολιτικές του παρελθόντος, λόγο των σκανδάλων, της διαφθοράς, της αδιαφάνειας και της η έλλειψης πολιτικού ήθους και ύφους που αρμώζει στην εποχή μας , η πατρίδα μας χρειάζεται ενα και μονο μνημόνιο .
    Αυτό του λαού της με τους πολιτικούς όλων των παρατάξεων να συμπράξουν για να αλλάξει το σύστημα και η νοοτροπία της κοινωνίας μας.
    Να ματώσουμε όλοι για να πάμε επιτέλους μπροστά.
    Τώρα, οπως τα έκαναν οι παρατάξεις και οι ματαιοδοξίες οριςμένων πολιτικών , ματώνει ο λαός για να κρατούν μερικοί τις καρεκλες τους !
    Δικαιώνεται ο πρωην πρωθυπουργός καθημερινά !

  2. Γιώργο προχώρα είμαστε μαζί σου

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.