ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζητά εκλογές

Γκιουλέκας: Η κυβέρνηση με αυτό το νομοσχέδιο-γκιλοτίνα αφανίζει ολόκληρες τάξεις και ομάδες εργαζομένων

Εκλογές εδώ και τώρα ζητά σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο βουλευτής της ΝΔ και υπεύθυνος του τομέα Πολιτισμού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κώστας Γκιουλέκας.
gioulekas

Για το νομοσχέδιο που σήμερα θα τεθεί προς ψήφιση στο κοινοβούλιο κάνει λόγο για «νομοσχέδιο-γκιλοτίνα» και για «δήθεν αριστερή κυβέρνηση» που περικόπτει βάναυσα μισθούς, συντάξεις, κοινωνικά και αναπηρικά επιδόματα και επιβάλει δυσβάστακτους νέους άμεσους και έμμεσους φόρους.

«Όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα», απαντά σχετικά με τις πολιτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων ενώ χαρακτηρίζει μεν θετική εξέλιξη την αναφορά στο θέμα του χρέους στο τελευταίο Euroworking Group, σημειώνοντας ωστόσο ότι «αυτό είχε συμφωνηθεί στη σύνοδο κορυφής το Δεκέμβριο του 2012».

Επιπλέον εκφράζει την άποψη ότι η κυβέρνηση επιθυμεί να παραμείνει πάση θυσία στην εξουσία και διερωτάται «για πόσο ακόμα μπορεί ο κ. Τσίπρας να μένει απομονωμένος με τις κλούβες των ΜΑΤ να αποκλείουν τους γύρω δρόμους από το Μέγαρο Μαξίμου».

Επιπρόσθετα, με την ιδιότητα του υπεύθυνου του τομέα Πολιτισμού της ΝΔ, ο κ. Γκιουλέκας κατηγορεί την κυβέρνηση ότι έχει εγκαταλείψει στην τύχη του αυτόν τον σημαντικό τομέα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.