LIFESTYLE

Η δημοφιλής σειρά «Game of Thrones»

H δύσκολη εφηβεία της «αρχόντισσας Σάνσα»

Διανύουμε την έκτη περίοδο της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς Game of Thrones και από το σύνολο των χαρακτήρων λίγοι είναι οι τυχεροί που επέζησαν για περισσότερες από μία με δύο σεζόν και τους είδαμε να μεγαλώνουν μπροστά στις κάμερες.

Ανάμεσα στους τυχερούς είναι και η Σόφι Τέρνερ, που υποδύεται την Σάνσα Σταρκ. Όταν ξεκίνησε η σειρά ήταν μόλις 13 χρόνων και πλέον στον έκτο κύκλο της σειράς έχει φτάσει αισίως τα 20 και είναι από τα πλέον αναγνωρίσιμα πρόσωπα του Game of Thrones.

Αλλά η Τέρνερ λέει ότι η μετάβασή της από την εφηβεία στην ενήλικη ζωή και η δημιουργία ενός συγκεκριμένου προφίλ μπροστά στις κάμερες ήταν μία δύσκολη διαδικασία.

Από τα πιο δύσκολα πράγματα με τα οποία είχε να παλέψει ήταν ο χαρακτήρας της Σάνσα Σταρκ, όπως λέει στο περιοδικό InStyle. «Στην αρχή ήταν ο χαρακτήρας της, οι άνθρωποι την μισούσαν γιατί ήταν ένα 13χρονο κορίτσι που έπρεπε όμως να είναι έξυπνη και να παίρνει δύσκολες αποφάσεις», σημειώνει.

«Όταν οι άνθρωποι άρχισαν να γνωρίζουν το όνομά μου και το όνομα του χαρακτήρα, τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα. Από τα 16 μου έως τα 19 ήταν αρκετά δύσκολα χρόνια για μένα», είπε η 20χρονη ηθοποιός.

Όπως εξήγησε τα τρία αυτά χρόνια καθώς το σώμα και το πρόσωπό της άλλαζε, ο κόσμος συνέχιζε να την βλέπει ως το 13χρονο κορίτσι της σειράς κι αυτό σημείωσε ήταν δύσκολο να το διαχειριστεί.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.