ΚΟΣΜΟΣ

«Κατέστρεψε τις ζωές γυναικών»

Οι απιστίες του Κλίντον έγιναν επιχείρημα του Τραμπ - Χτύπημα κάτω από τη ζώνη στη Χίλαρι

Πολλά έχει πει μέχρι στιγμής για τους αντιπάλους του ο Ντόναλντ Τραμπ. Αλλά για πρώτη φορά στην προεκλογική καμπάνια του, αναφέρθηκε στις απιστίες του Μπιλ Κλίντον για να «χτυπήσει» την Χίλαρι.
tramp

Ο Τραμπ κατηγόρησε την Χίλαρι Κλίντον ότι ήταν μία «απίστευτα κακιά υποκινήτρια» στις εξωσυζυγικές σχέσεις του πρώην προέδρου των ΗΠΑ και την κατηγόρησε ότι κατέστρεψε τις ζωές εκείνων των γυναικών που κατηγόρησαν τον σύζυγό της.

Παλιότερα, ο επιχειρηματίας είχε αποκαλέσει ξανά «υποκινήτρια» την Χίλαρι Κλίντον σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά του συζύγου της, αλλά την Παρασκευή κλιμάκωσε τη ρητορική του.

«Υπήρξε η απόλυτη υποκινήτρια. Κυνήγησε αυτές τις γυναίκες και κατέστρεψε τις ζωές τους. Ηταν μία απίστευτα κακιά υποκινήτρια και αυτό που έκανε σε πολλές από αυτές τις γυναίκες ήταν ατιμωτικό», είπε σε ομιλία του ο Τραμπ, χωρίς να αναφερθεί περαιτέρω στο πώς κατά την άποψή του κατέστρεψε η Κλίντον τις ζωές αυτών των γυναικών.

«Κανείς σε αυτή τη χώρα και ίσως στην πολιτική ιστορία των ΗΠΑ δεν ήταν χειρότερος με τις γυναίκες από ότι υπήρξε ο Μπιλ Κλίντον», είπε ακόμη ο Τραμπ, με τον κόσμο να τον αποθεώνει. «Κανείς δεν σέβεται τις γυναίκες περισσότερο από εμένα», τόνισε επίσης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.