MEDIA

Εβδομάδα 19-25 Μαΐου 2016

Οι τελικοί Κυπέλλων Γερμανίας και Γαλλίας στον OTE TV

Τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ευρώπης ολοκληρώθηκαν, όμως η δράση στα ευρωπαϊκά γήπεδα συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα με τους τελικούς σε DFB-Pokal και Coupe de France, Μπάγερν Μονάχου-Ντόρτμουντ και Μαρσέιγ-Παρί Σεν Ζερμέν αντίστοιχα. Ο OTE TV ετοιμάζει πλούσια κάλυψη με αποστολές σε Βερολίνο και Παρίσι και την εκπομπή “Ημέρα Τελικών”. Πλούσια δράση υπάρχει και στα μηχανοκίνητα, με το MotoGP να ταξιδεύει στην Ιταλία, το WRC 2016 να επιστρέφει στην Ευρώπη για το 50ο ράλι Πορτογαλίας και την Formula 1, μετά την εντυπωσιακή νίκη του 18χρονου Max Verstappen, να πηγαίνει στο Μονακό, εκεί όπου θα βρίσκεται ο ΟΤΕ TV. Επίσης, η ελίτ των αθλητών μπιτς βόλεϊ θα βρίσκεται αυτήν την εβδομάδα στις ΗΠΑ, για το Cincinnati Open, μία από τις διοργανώσεις οι οποίες “δίνουν” προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.
Στα κινηματογραφικά, ξεχωρίζουν στην υπηρεσία OTE CINEMA ON DEMAND η οσκαρική ταινία Το Κορίτσι από την Δανία με τους χαρισματικούς Εντι Ρεντμάιν και Αλίσια Βικάντερ, αλλά και η νέα σκηνοθετική δουλειά του Τάσου Μπουλμέτη Νοτιάς σε συμπαραγωγή ΟΤΕ ΤV. Στο OTE CINEMA 1HD δεν χάνουμε σε πρώτη προβολή τη συγκινητική ταινία Η Αγάπη Είναι Παράξενη για την ιστορία αγάπης δύο ανδρών, που υποδύονται ο Τζον Λίθγκοου και ο Άλφρεντ Μολίνα, αλλά και το θρίλερ με την Τζίνα Καράνο Εν Ψυχρώ, ενώ πρεμιέρα στο ίδιο κανάλι κάνει και το blockbuster X-Men: Ημέρες ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος. Στο OTE CINEMA 2, προβάλλεται η δραματική ταινία 1001 Γραμμάρια, επίσημη οσκαρική συμμετοχή της Νορβηγίας, ενώ ο Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ σκηνοθετεί τους Ζακ Έφρον και Κλερ Ντέινς στην ταινία εποχής Στον Έρωτα Όλα Επιτρέπονται. Αφιέρωμα στο Φεστιβάλ των Καννών φιλοξενεί το Sundance Channel HD, προβάλλοντας βραβευμένες ταινίες σαν τα εμβληματικά Prick Up your Ears και Mona Lisa.

Αθλητικά
Το ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα στρέφεται στους τελικούς των Κυπέλλων Γερμανίας και Γαλλίας, που φέρνουν αντιμέτωπες τις Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ το Σάββατο 21 Μαΐου στις 21.00 (ΟΤΕ SPORT 1HD) και τις Μαρσέιγ και Παρί Σεν Ζερμέν την ίδια μέρα στις 22.00, στο ΟΤΕ SPORT 2HD.
Στην Γερμανία, Μπάγερν και Ντόρτμουντ κοντράρονται για 4η φορά τα τελευταία 9 χρόνια σε τελικό του DFB Pokal. Από τις 20.00, η εκπομπή "Ημέρα Τελικών" με τους Σωτήρη Κωσταβάρα και Βασίλη Σαμπράκο θα αναλύσει όλα τα δεδομένα του Der Klassiker, ενώ θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ από το Βερολίνο και απευθείας συνδέσεις με τον απεσταλμένο του OTE TV, Άλκη Τσαβδαρά.
Στην Γαλλία, η πολυνίκης του Κυπέλλου, Μαρσέιγ των 10 κατακτήσεων, θέλει να πάρει πίσω το στέμμα από την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς φιλοδοξεί να αποχαιρετήσει τους Παριζιάνους με έναν ακόμη τίτλο. Η κάλυψη του αγώνα στο Stade de France αρχίζει από τις 21.00 (OTE SPORT 2HD) στην εκπομπή “Ημέρα Τελικών”, ενώ η μετάδοση του αγώνα θα γίνει από τον απεσταλμένο των OTE SPORT στο Παρίσι, Τάσο Κολλίντζα.
Επίσης, η ελίτ των αθλητών μπιτς βόλεϊ θα βρίσκεται αυτήν την εβδομάδα στις ΗΠΑ, για το Cincinnati Open. Η διοργάνωση, που προβάλλεται στον ΟΤΕ TV, ανήκει στις 12 οι οποίες “δίνουν” προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Το Σάββατο 21 Μαΐου στις 17.05 (OTE SPORT 7HD) θα ξεκινήσει ο πρώτος ημιτελικός γυναικών, στις 18.05 θα αρχίσει ο δεύτερος, ενώ στις 22.05 της ίδιας ημέρας θα παρακολουθήσουμε τον τελικό της κατηγορίας. Λίγο αργότερα, στις 23.35, θα πάρουν τη σκυτάλη οι άνδρες, με τον πρώτο ημιτελικό. Στις 00.35 της Κυριακής 22 Μαΐου θα διεξαχθεί ο δεύτερος ημιτελικός και στις 04.35 θα δούμε ποιος θα πάρει την πρώτη θέση.
Οι λάτρεις των μηχανοκίνητων σπορ αυτή την εβδομάδα ταξιδεύουν στην Ιταλία για να παρακολουθήσουν από την καλύτερη θέση τον έκτο αγώνα στην φετινή σεζόν του MotoGP (Κυριακή 22/5, 14.30, ΟΤΕ SPORT 5HD), αλλά και όσα πρόκειται να προσδιορίσουν την εκκίνηση (Σάββατο 21/5 από τις 13.30 έως τις 17.00, στο OTE SPORT 5HD).
Tην Παρασκευή 20 Μαΐου στις 21.00 (OTE SPORT 5HD), το WRC 2016 επιστρέφει στην Ευρώπη, για το 50ο ράλι Πορτογαλίας και την Κυριακή 22 Μαΐου στις 14.00 (OTE SPORT 7HD) θα έχουμε τη δυνατότητα να διαπιστώσουμε αν ο Sebastian Ogier (VW/Michelin) θα ισοφαρίσει το ρεκόρ που κρατά ο Markky Alen, αυτό των πέντε κατακτήσεων του event.
Στην Formula 1, ο Max Verstappen έγινε, στα 18, ο μικρότερος σε ηλικία νικητής grand prix την περασμένη Κυριακή (15/5) στο Σιρκουί της Βαρκελώνης, όπου διέκοψε το σερί του Nico Rosberg. Οι δυο τους αλλά και οι υπόλοιποι πιλότοι θα τα ξαναπούν στο Μονακό (26-29/5), όπου θα βρίσκεται ο ΟΤΕ TV.
Φυσικά, μόνο στα κανάλια ΟΤΕ SPORT θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ποιοι θα διεκδικήσουν το φετινό πρωτάθλημα στο ΝΒΑ, αλλά και πώς θα κριθούν τα playoffs σε Ελλάδα (Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και ΑΕΚ-Άρης), Τουρκία, Ιταλία και Ισπανία.

Ταινίες & σειρές
Πρεμιέρα στην υπηρεσία OTE CINEMA ON DEMAND κάνει αυτή την εβδομάδα το βιογραφικό δράμα του βραβευμένου Τομ Χούπερ (The King’s Speech, Les Miserables), Το Κορίτσι από την Δανία, με τις εξαιρετικές ερμηνείες του υποψήφιου για Όσκαρ Έντι Ρεντμάιν και της Αλίσια Βικάντερ, που κέρδισε το Όσκαρ Β’ Γυναικείου ρόλου, για την ιστορία του ζωγράφου Άιναρ Βέγκενερ (γνωστού ως Λίλι Έλμπε) που το 1920 αποφάσισε να κάνει, για πρώτη φορά στην ιστορία, εγχείριση επαναπροσδιορισμού φύλου. Στην υπηρεσία έρχεται και η σπουδαία συμπαραγωγή του OTE TV, Νοτιάς από τον σκηνοθέτη της «Πολίτικης Κουζίνας», Τάσο Μπουλμέτη, που ακολουθεί την ιστορία της Ελλάδας το ’60, ‘70 και το ’80 μέσα από τα μάτια ενός νεαρού άντρα με πλούσια φαντασία.

The-Danish-Girl
Στο OTE CINEMA 1HD, ξεχωρίζει, σε Α’ προβολή στην ζώνη Red Carpet Premieres, η συγκινητική ρομαντική ταινία Η Αγάπη Είναι Παράξενη (Πέμπτη 19 Μαΐου, 21.00) σε σκηνοθεσία Άιρα Σακς με την ιστορία αγάπης ενός υπέροχου ζευγαριού, που υποδύονται ο Τζον Λίθγκοου και ο Αλφρεντ Μολίνα, και οι οποίοι αποφασίζουν να παντρευτούν μετά από 39 χρόνια δεσμού αλλά λόγω οικονομικών προβλημάτων μετακομίζουν σε διαφορετικά σπίτια, ενώ την Δευτέρα 23 Μαΐου στις 21.00, στην Action Zone, κάνει πρεμιέρα το θρίλερ Εν Ψυχρώ με την Τζίνα Καράνο στο ρόλο μιας γυναίκας που αναζητά τον εξαφανισμένο σύζυγο της. Τέλος, στο ίδιο κανάλι και στην ζώνη Sunday Blockbuster (Κυριακή 22 Μαΐου, 21.00) προβάλλεται το X-Men: Ημέρες ενός ξεχασμένου μέλλοντος.

notias
Στο ΟΤΕ CINEMA 2, το πρόγραμμα μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την ρομαντική κομεντί Έρωτας χωρίς Δεσμεύσεις (Παρασκευή 20 Μαΐου, 22.00, σε Α’ προβολή) για δύο εραστές που συναντιούνται ξανά μετά από 12 χρόνια, ενώ την Τετάρτη 25 Μαΐου στις 22.00, στην ζώνη Ladies First, έρχεται επίσης σε πρώτη προβολή η δραματική ταινία 1001 Γραμμάρια, επίσημη συμμετοχή της Νορβηγίας στα 87α βραβεία Όσκαρ. Το αφιέρωμα του ΟTΕ CINEMA 2 στο Film Noir συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα με το εμβληματικό Η Νύφη Φορούσε Μαύρα του 1967, σε σκηνοθεσία του Φρανσουά Τριφό (Τρίτη 24 Μαΐου, 22.00) για μια ιστορία εκδίκησης, ενώ στο ίδιο κανάλι αξίζει να δούμε την δραματική ταινία εποχής Στον Έρωτα Όλα Επιτρέπονται του Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ, με φόντο την Νέα Υόρκη του 1937 και το όνειρο του Μπρόντγουεϊ (Κυριακή 22 Μαΐου, 22.00). Πρωταγωνιστούν οι Ζακ Έφρον και Κλερ Ντέινς.
Στο OTE CINEMA 4HD πρεμιέρα κάνει ο 3ος και τελευταίος κύκλος του Hemlock Grove, με τους Φάμκε Γιάνσεν, Λάντον Λιμπουαρόν και Μπιλ Σκάρσγκαρντ (Παρασκευή 20 Μαΐου, στις 23.00).
Το Sundance Channel HD αυτή την Κυριακή 22 Μαΐου από τις 23:00 έχει αφιέρωμα στο Φεστιβάλ Καννών, προβάλλοντας δύο βραβευμένες ταινίες, το Prick Up Your Ears του Στήβεν Φρίαρς με τους Γκάρι Όλντμαν, Άλφρεντ Μολίνα και Βανέσα Ρεντγκρέιβ (βραβείο καλλιτεχνικής συμβολής) και το Mona Lisa του Νιλ Τζόρνταν (βραβείο ερμηνείας για τον Μπομπ Χόσκινς).

Hemlock-Grove-S3 Love-is-strange

Ντοκιμαντέρ
H νέα σειρά επιβίωσης του Discovery Channel Free Ride ξεκινάει ένα επικό οδοιπορικό σε όλη τη Νότια Αμερική, με τον Rob Greenfield να έχει μαζί του τα απαραίτητα εργαλεία και καθόλου χρήματα, έτοιμο να ζήσει νέες περιπέτειες (Κυριακή 22 Μαΐου, 21.00), ενώ στο Αnimal Planet HD για πρώτη φορά βλέπουμε το αφιέρωμα Life After: Chernobyl όπου οι πρώτοι επιστήμονες με απεριόριστη πρόσβαση στην επικίνδυνη ζώνη του Τσερνομπίλ ερευνούν πώς έχουν επηρεαστεί το περιβάλλον και η άγρια ζωή, 30 χρόνια μετά, στην πιο μολυσμένη περιοχή του πλανήτη. (Κυριακή 22 Μαΐου, 22.00).

Παιδικά 
Το Σάββατο 21 Μαΐου όλη η οικογένεια συντονίζεται στον OTE TV για να απολαύσει στο Family Zone του OTE CINEMA 1HD την κωμωδία κινουμένων σχεδίων Turbo από τους δημιουργούς των ταινιών «Μαδαγασκάρη» και «Kung Fu Panda», ενώ η αμερικάνικη κωμική σειρά See Dad Run έρχεται με νέο κύκλο στο Nickelodeon και μας δείχνει πώς είναι να μένει σπίτι ο μπαμπάς και η μαμά να επιστρέφει στην καριέρα της. (Κυριακή 22 Μαΐου, 19.30)
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Με περισσότερα από 85 ψηφιακά κανάλια, τα 29 σε ποιότητα HD, οι συνδρομητές του
OTE TV απολαμβάνουν πάνω από 60 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, περισσότερες από 500 πρεμιέρες και 2.000 ταινίες το χρόνο, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.