ΕΛΛΑΔΑ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος

Ειδικός έλεγχος για καπνιστές στο «Ερρίκος Ντυνάν»

Πακέτο προληπτικών – διαγνωστικών εξετάσεων σε καπνιστές, προσφέρει το Νοσοκομείο “Ερρίκος Ντυνάν”, με αφορμή την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος. Ειδικότερα σε συνεργασία του ΩΡΛ Τμήματος και του Ιατρείου Διακοπής Καπνίσματος, προσφέρονται Σπιρομέτρηση, Ακτινογραφία θώρακος και βασική εξέταση από πνευμονολόγο σε προνομιακή τιμή, καθώς και Λαρυγγοσκόπηση, η οποία εντάσσεται στο συνολικό πακέτο χωρίς χρέωση.
kapnisma

Στόχος είναι να αναδειχθεί η σημασία της λαρυγγοσκόπησης ως ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό μέτρο πρόληψης του καρκίνου του λάρυγγα που εμφανίζεται κατά κύριο λόγο στους καπνιστές. Παράλληλα, με τον ενδελεχή έλεγχο από το Πνευμονολογικό Τμήμα διασφαλίζεται η πλήρης απεικόνιση της κατάστασης του αναπνευστικού συστήματος ενός καπνιστή και η έγκυρη καθοδήγησή του.

Η προσφορά θα ισχύσει για όσους τηλεφωνήσουν για ραντεβού έως και την Παρασκευή 3 Ιουνίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλ. 210.6972913 (από 08:30 έως 15:30) ή να στείλουν e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] .

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.