ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλαδικές 2016

Υπ. Παιδείας: Εντελώς ψευδή τα περί «ξηλώματος» της Επιτροπής Εξετάσεων

Τη διαβεβαίωση ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα, για να διεξαχθούν οι φετινές πανελλαδικές εξετάσεις με αδιάβλητο και υποδειγματικό τρόπο, εξέφρασε το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή», σύμφωνα με το οποίο, τίθεται σε κίνδυνο η ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων με την αλλαγή της πλειονότητας των μελών της Κεντρικής Επιτροπής Εξετάσεων (ΚΕΕ). 
panelladikes1

Ειδικότερα, στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για «ξήλωμα» της Επιτροπής, λίγες ημέρες πριν τις Πανελλαδικές, προκειμένου να διοριστούν συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ στην ΚΕΕ, αλλά και για πρόθεση σταδιακής υποβάθμισής της στη λειτουργία των εξετάσεων.

Το υπουργείο απάντησε ότι τα μέλη της ΚΕΕ ορίζονται λίγες ημέρες πριν τις εξετάσεις και ότι πάντα υπάρχει ανανέωση των μελών, υπογραμμίζοντας παράλληλα, ότι και φέτος συνυπάρχουν παλαιά και νέα μέλη στην Επιτροπή.

Τέλος, από πλευράς του υπουργείου, χαρακτηρίζεται «ψευδές» το δημοσίευμα και απευθύνεται έκκληση να μην παίζονται παιχνίδια με την αγωνία των παιδιών και των γονιών τους, αφήνοντας τις Πανελλαδικές «έξω από τα παιχνίδια του κιτρινισμού και της φτηνής αντιπολίτευσης».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.