ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παραμένει η εκκρεμότητα του τελικού

Κανονικά η 1η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League

Ξεκινούν κανονικά αυτή την Τετάρτη τα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League με τη συμμετοχή των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Πανιωνίου.
paok

Με τα τωρινά δεδομένα τα πλέι οφ αρχίζουν κανονικά αυτή την Τετάρτη με τη διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής. Συγκεκριμένα, ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στις 18:15 και ο ΠΑΟΚ την ΑΕΚ στις 20:30.

Αυτό που απομένει είναι να οριστούν οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής από την ΕΠΟ, κάτι που αναμένεται να γίνει το αργότερο μέχρι την Τρίτη. Σχετικά με αυτό το θέμα, ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Μποροβήλος, τονίζει πως έχει ήδη μιλήσει με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, όπου τον έχει διαβεβαιώσει ότι θα οριστούν κανονικά οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής.

Βέβαια, υπάρχουν κι άλλες εκκρεμότητες που έχουν άμεση σχέση με τον περίφημο τελικό του Κυπέλλου. Ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής αναμένεται να στείλει επιστολή στην Ομοσπονδία με την οποία θα τονίζει πως δεν πρόκειται να γίνει ο τελικός στις 15 Μαΐου, όπως ανακοινώθηκε το Σάββατο, και θα καλέσει την ΕΠΟ να ορίσει νέα ημερομηνία. Το θέμα είναι ότι πολλές κενές ημερομηνίες δεν υπάρχουν με δεδομένο ότι η NOVA δεν πρόκειται κάνει πίσω στον προγραμματισμό της για τα πλέι οφ και είναι διατεθειμένη να κινηθεί νομικά.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.