Neo

Καραγιαννίδης «αδειάζει» Θεοπεφτάτου

Τα όσα είπε η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου για την επιβάρυνση που υφίστανται όσοι... πίνουν, καπνίζουν και καταναλώνουν πολύ καφέ ταυτόχρονα δεν προκαλεί αντιδράσεις μόνο των πολιτικών αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος.

Μάλιστα, ο βουλευτής Δράμας, Χρήστος Καριαγιαννίδης, ουσιαστικά κάλεσε, μέσω του λογαριασμού του στο facebook, την κ. Θεοπεφτάτου να... μην μιλάει, γράφοντας: «Επειδή πίνω μέτρια, καπνίζω σαν φουγάρο και πίνω μια φυτεία καφέ την εβδομάδα μήπως να κόψουμε τις ανοησίες; Κι άμα δε το έχεις καλύτερα πιες έναν καφέ από το να μιλάς».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Μίκης Θεοδωράκης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ 99.5, με αφορμή την έκδοση βιβλίου με 90 συνεντεύξεις του:

    «Λυπάμαι για τον Τσίπρα, γιατί η εξουσία αλλάζει τον άνθρωπο, η κυβέρνηση της αριστεράς θα πάει πίσω την Αριστερά και την Ελλάδα
    Ο Τσίπρας όταν έγινε πρωθυπουργός ο πρώτος που επισκέφθηκε ήμουν εγώ, εδώ, επάνω. Και ενώ θέλει να ακολουθήσουμε τα σχέδια που είχα προτείνει, έχει περιβάλλον το οποίο είναι αρνητικό. Ο ίδιος είναι καλό παιδί, αλλά η εξουσία αλλάζει τους ανθρώπους. Τώρα ειλικρινά, λυπάμαι για τον Τσίπρα. Ειλικρινά, λυπάμαι».

    Εδώ Πολυτεχνείο, εδώ πολυτεχνείο.
    Καραμανλής ή τανκς
    Ζήτω ο Κομουνισμός, ζήτω το ΚΚΕ.
    Ζήτω το υπουργείο άνευ χαρτοφυλακίου της ΝΔ.
    Ζήτω η ΕΡΤ.
    Ζήτω τα ταμεία του υπουργείου πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ.
    Έχω και αδήλωτο ένα παλιόσπιτο στο νησάκι του Σηκουάνα, θα’ρθείς για τσάι;
    Είμαι φίλος με όποιον λένε Λάκη.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.