ΕΛΛΑΔΑ

Στο νοσοκομείο στελέχη του κόμματος

Καταγγελίες ΛΑΕ: Τα ΜΑΤ χτυπούσαν αδιάκριτα στο ψαχνό

Η Λαϊκή Ενότητα με ανακοίνωσή της καταφέρεται εναντίον της κυβέρνησης για τα επεισόδια στο Σύνταγμα και αποκάλυψε πως στελέχη του κόμματος τραυματίστηκαν από τα ΜΑΤ και ήδη νοσηλεύονται.

Η Λαϊκή Ενότητα αναφέρει πως τα ΜΑΤ χτυπούσαν αδιάκριτα στο ψαχνό με αποτέλεσμα να χτυπήσει από δακρυγόνο στο κεφάλι η Σοφία Παπαδόγιαννη, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της ΛΑ.Ε, η οποία αιμόφυρτη οδηγήθηκε με ασθενοφόρο στο ΚΑΤ.

Επίσης σύμφωνα με τη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, τα ΜΑΤ "χτύπησαν και τραυμάτισαν, επίσης, τον Βασίλη Μακρίδη, στέλεχος της ΛΑ.Ε, που νοσηλεύεται και αυτός στο ΚΑΤ. Τραυμάτισαν, ακόμα, με εγκαύματα δυο νέους της ΛΑ.Ε και πολλούς/ες άλλους/ες πολίτες αγωνιστές/τριες".

Μάλιστα, καταγγέλλει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ λέγονταςε πως επαναφέρει "σκοτεινές εποχές και ζητάμε την άμεση παραίτηση της και την άμεση απόσυρση του αντιασφαλιστικού εκτρώματος".

Αργότερα το βράδυ η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό:

«Κατά τη διάρκεια των σημερινών διαμαρτυριών στην Πλατεία Συντάγματος, έγινε περιορισμένη χρήση δακρυγόνων από την Ελληνική Αστυνομία. Τραυματίστηκε ελαφρά μέλος πολιτικής κίνησης. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση.

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δεν πρόκειται να ανεχθεί ενέργειες και πρακτικές πέραν των κανόνων που έχει καθορίσει».

Eξ. φωτό: Η Σοφία Παπαδόγιαννη τραυματίστηκε κατά τα επεισόδια

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.