ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ

Υπεραμύνθηκε του νομοσχεδίου

Κατρούγκαλος: Μεταρρύθμιση τομή το ασφαλιστικό νομοσχέδιο

Υπεραμύνθηκε του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας στην Ολομέλεα της Βουλής.
katrougkalos48463

Συγκεκριμένα, έκανε λόγο για μεταρρύθμιση-τομή που ο τόπος είχε ανάγκη εδώ και χρόνια, ενώ κατηγόρησε «το παλιό πολιτικό σύστημα» για υποκρισία, δημαγωγία και εμμονή σε ρυθμίσεις μεμονωμένες, άναρχες και πελατειακές.

Ο κ. Κατρούγκαλος μίλησε για ψευδομεταρρυθμίσεις από προηγούμενες κυβερνήσεις, ενώ χαρακτήρισε δημαγωγία την κατηγορία που απευθύνεται στον ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι υπεύθυνος για την κατάρρευση του ασφαλιστικού συστήματος.

Επανέλαβε ότι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της μεταρρύθμισης της κυβέρνησης είναι η ισονομία, ενώ τόνισε πως το αναδιανεμητικό δημόσιο σύστημα παραμένει.

Υπογράμμισε ακόμη ότι καμία κύρια σύνταξη δεν μειώνεται και παράλληλα κατηγόρησε τη Ν.Δ., το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι για υποκρισία, σημειώνοντας ότι ψήφισαν τη σταδιακή κατάργηση του ΕΚΑΣ.

Κλείνοντας την ομιλία του, κάλεσε όλους αντιμετωπίσουν το ζήτημα ως ένα εθνικό θέμα που, όπως είπε, χρειάζεται να συζητηθεί χωρίς το βάρος της υποκρισίας και της δημαγωγίας.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Χειρουργάρα μου εσύ…..

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.