Neo

Και ο Καραμανλής «ερωτά» Παπαγγελόπουλο

Είναι γνωστή, ευρέως πια, η σχέση του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου με το «καραμανλικό» στρατόπεδο αλλά και η ανοικτή κόντρα του τόσο με τους «σαμαρικούς», μέσω του Χαράλαμπου Αθανασίου, όσο και με τον πρ. Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλο.

Το ενδιαφέρον, λοιπόν, στη χθεσινή επερώτηση που κατέθεσε η Ν.Δ. για την κατάσταση στη Δικαιοσύνη, με αιχμές για τον αναπληρωτή υπουργό, είναι ότι αμέσως μετά τον Πρόεδρο του κόμματος Κυρ. Μητσοτάκη, υπογράφει ο πρ. Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Ακολουθεί, δε, ο έτερος πρώην Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

Το μήνυμα από πλευράς Καραμανλή είναι σαφές: «Ακόμη κι αν μας χρεώνεται ο Παπαγγελόπουλος, αυτό δεν σημαίνει ότι θα δείξουμε ανοχή σε πράξεις ή παραλείψεις».

Ισχύει, όμως, και κάτι ακόμα. Ενώ όλοι οι βουλευτές υπογράφουν την ερώτηση, μεταξύ τους υπάρχουν σημαντικές διαφορές: ενώ κάποιοι εμφανίζονται εξαγριωμένοι με τις επιλογές του αναπληρωτή Υπουργού και επιδιώκουν τον πόλεμο, άλλοι, απλώς, αποστασιοποιούνται διακριτικά από το θέμα.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. freeman 14:47 29/05/2016

    Kαλά εκεί στο Μάτριξ , πόσο ακόμα θα έχουμε ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ την φάτσα του Ραφήνιου Λιποτάκτη Κόπρου που κάπου , σε κάποιον, κάτι λένε ότι ψέλλισε !!!! Τα πολλά κολλητιλίκια με τους ΚουροΑιμίλιους ΚΑΡΑΜΑΝΛΟΚΑΨΟΥΡΗΔΕΣ αφήνουν κουσούρια …

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.