LIFESTYLE

«Φαντάζομαι τη ζωή μου αλλιώς»

Κιμ Καρντάσιαν: Θα ήμουν ιατροδικαστής αν δεν γινόμουν διάσημη

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς την Kim Kardashian να εξετάζει πτώματα και να λερώνει τα χέρια της με αίμα. Κι όμως! Οπως αποκάλυψε η πληθωρική Kim αν δεν ήταν πλούσια και διάσημη θα ήθελε να είναι ιατροδικαστής.

Η τηλεπερσόνα που είναι το εξώφυλλο της Vogue στην Αυστραλία για το τεύχος Ιουνίου στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό είπε: «Φαντάζομαι τη ζωή μου αλλιώς. Αν δεν ήμουν διάσημη θα ήθελα να είμαι ιατροδικαστής και να ζω μια φυσιολογική ζωή», η οποία έχει φοιτήσει σε κολέγιο σε αντίθεση με την αδερφή της Kourtney και τον αδερφό της Rob.

Η σύζυγος του Kanye West είπε πως παρακολουθεί πολλές αστυνομικές σειρές και θα της άρεσε πολύ να λύνει φόνους και δύσκολες υποθέσεις.

Η Kim είπε επίσης ότι η μητέρα της Kris Jenner είναι το πρότυπό της: «Θέλω να της μοιάσω, και να είμαι πετυχημένη. Να δουλεύω σκληρά και να κάνω τόσα πολλά παιδιά. Πάντα βρίσκει χρόνο να μας φροντίσει. Είναι τέλεια».

Η Kardashian δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον δικηγόρο πατέρα της Robert Kardashian για τον οποίο είπε πως είναι ο ήρωάς της.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.