ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοίνωση με αποδέκτη τη Δημοκρατική Συμπαράταξη

Κίνημα: Η συμπόρευση των προοδευτικών δυνάμεων δεν επιτυγχάνεται με μηχανορραφίες

Η απάντηση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στην επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά σχετικά με το ζήτημα της  συμπόρευσης των προοδευτικών δυνάμεων.

«Αν η κα Γεννηματά και το κόμμα της ενδιαφέρονται πραγματικά για την ενότητα των προοδευτικών δυνάμεων, τότε ας σταματήσουν τώρα την καταφυγή στις υπεκφυγές, τα ψευδή και τις προβοκάτσιες, τακτική στην οποία επιδίδονται και στελέχη του κόμματός της ανά την Ελλάδα, σημειώνει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα.

«Το ΚΙΝΗΜΑ και ο Πρόεδρός του, επιμένουν ότι, η αναγκαία για τη χώρα συμπόρευση των προοδευτικών δυνάμεων, μόνον με πολιτικούς όρους που να συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες της δημοκρατίας και του σοσιαλισμού, μπορεί να επιτευχθεί και να είναι πραγματικά επωφελής για τους Έλληνες και τη χώρα. Κάτι τέτοια βεβαίως, είναι προφανές ότι, δεν μπορεί να επιτευχθεί με σπερμολογίες και μηχανορραφίες», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Τα αποτελέσματα δήθεν συνεννοήσεων ερήμην της Ελληνικής κοινωνίας και χωρίς ένα πλαίσιο αρχών και πολιτικών, τα είδαμε πριν από λίγες ημέρες, όταν οι δήθεν συνεννοήσεις κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος, στο όνομα μικροκομματικών και προσωπικών επιδιώξεων, κάτι που δυστυχώς, απαξιώνει την πολιτική και όσους την υπηρετούν», καταλήγει η ανακοίνωση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Φωφη μου επαιξες και εχασες.Παιζεις το παιχνιδι του Βενιζελου.Αρκετα πια με το κομπλεξ που εχει αυτος ο ανθρωπος με τον Παπανδρεου.

  2. KT 19:25 18/05/2016

    Όποιος συμπεριφέρεται πονηρά και προσβάλει το δημοκρατικό αίσθημα των σοσιαλδημοκρατών του Κινήματος αυτά παθαίνει!! Αυτούς που εμπιστεύτηκε η Φώφη την έκαναν με μικρά πηδηματάκια και την άφησαν μπουκάλα!!! και σοσιαλδημοκρατία και Νέα Δημοκρατία!! Άλλοι για Χίο τράβηξαν και άλλοι για Μυτιλήνη!!!

  3. Ο Λαός ξυπνάει σιγά-σιγά. Και θα τους ανταμείψει όλους όπως πρέπει. Ένα από τα καλά της δημοκρατίας, είναι πως σου δίνει το περιθώριο να διορθώσεις τα λάθη σου.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.