ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα μέτρα οδηγούν τη χώρα σε αδιέξοδα

Κυρ. Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση επενδύει σε έναν ακήρυχτο ταξικό πόλεμο

Ημέρα ντροπής για το Κοινοβούλιο και τη χώρα χαρακτήρισε τη χθεσινή με αφορμή την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε εκδήλωση του Τομέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΝΔ.
ÁÈÇÍÁ - 10ï ÓÕÍÅÄÑÉÏ ÔÇÓ Í.Ä. (3ç ÇÌÅÑÁ)(EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

«Η πλειοψηφία που αποτελείται από τους 153 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ αποφάσισε ένα πακέτο πολύ σκληρών μέτρων που οδηγούν τη χώρα σε διαρκή ύφεση και αδιέξοδα.Αυτή η πολιτική στραγγαλίζει την οικονομία και φτωχοποιεί τους πολίτες. Η Κυβέρνηση επενδύει σε έναν ακήρυχτο ταξικό πόλεμο. Η διάλυση της μεσαίας τάξης καταστρέφει κάθε ελπίδα ανθρώπινης ζωής και για τους πιο αδύναμους. Θα αυξηθούν οι συνάνθρωποί μας που θα περιέλθουν σε αδυναμία να ανταποκριθούν και στα στοιχειώδη της ανθρώπινης διαβίωσης», είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναφερόμενος στο κυβερνητικό πρόγραμμα, που επεξεργάζεται η ΝΔ, έκανε λόγο για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο κοινωνικής πολιτικής για τη στήριξη της κοινωνικής συνοχής. «Στο σχέδιό μας θα περιλαμβάνονται πολιτικές καταπολέμησης της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, η στήριξη των ατόμων με ειδικές ανάγκες, η ολοκληρωμένη εφαρμογή της πολιτικής του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, που πιλοτικά είχαμε ξεκινήσει το 2014, η προώθηση ενεργητικών προνοιακών πολιτικών», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Προτείνουμε στους Έλληνες τη Συμφωνία της Αλήθειας», είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, «που αφορά όλους τους πολίτες και ασφαλώς θα εξασφαλίζει τη συστράτευση όλων για να στηρίξουμε ιδιαίτερα όσους έχουν ανάγκη. Γιατί η κοινωνική συνοχή είναι βασικός στόχος μας και απαραίτητη για την ενότητα του λαού μας και την προοπτική του».

«Θέλω να ξέρετε πως σ’ αυτήν την προσπάθεια, σ’ αυτόν τον αγώνα, θα μπω μπροστά, πρώτος μεταξύ ίσων. Γιατί αυτό επιβάλλει το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στην Πατρίδα και στο Λαό», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.