ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Κυβερνητικές ...τούρτες και μαντινάδες

Διπλή χαρά είχαν χθες δύο υπουργοί της κυβέρνησης. Από τη μία εκείνη της αρχικής συμφωνίας στο Eurogroup (το πόσο είναι για χαρά αυτό, είναι άλλο ζήτημα) και από την άλλη επειδή είχαν τα γενέθλιά τους και δέχτηκαν ευχές φίλων και συντρόφων. πρόκειται για τη Θεανώ Φωτίου και τον Παύλο Πολάκη.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν όμως οι τούρτες τους.
Στην τούρτα της Θεανώς δεν υπήρχαν επάνω ζαχαρωτά ή φραουλίτσες αλλά μια... κάρτα αλληλεγγύης. Και ένα συμβολικό κεράκι!

___tourta
Ο Παύλος Πολάκης, στην δική του τούρτα είχε μία μαντινάδα: "Ο πρωτοκαπετάνιος μας απ' τα Σφακιά της Κρήτης, το άδικο θα πολεμά και εκατοχρονίτης".
Λίγο αργότερα μάλιστα και οι δύο ανέβασαν τις σχετικές φωτογραφίες στο Facebook.

___tourta3

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Σήμερα ημέρα που κλείνω τα 51 χρόνια έγιναν τα εξής

1) εγκαταστήσαμε το πρωί με τον Ανδρέα το Ξανθό και το Γιάννη το Μπασκοζο το νέο προεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ τον καθηγητή Θεόφιλο Ροζενμπεργκ στο κτίριο του στο Μαρούσι μιλώντας στους εργαζόμενους εγκαινιάζοντας μια νέα σελίδα στην ιστορία του

2) είχαμε μια πανηγυρική συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης σε πείσμα των εχθρών μας μεσα κι εξω

Και 3) οι συνεργάτες μου στο γραφείο μαζί με τον Αντρέα μου έκαναν μια έκπληξη μόλις γυρίσαμε στο υπουργείο

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΤΕ. Συνεχιζουμε μέχρι την έξοδο απ τα μνημόνια και την επιτροπεία κόντρα στη διαπλοκή για τη νίκη του λαού μας»

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.