ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Κορυφαία 4G+ Smartphones έρχονται από την COSMOTE

Τα κορυφαία 4G+ Smartphones SONY Xperia X, LG G5, HUAWEI P9 και HTC 10, που εντυπωσιάζουν με τις ισχυρές τους επιδόσεις και την κορυφαία ποιότητά τους, φέρνει σύντομα η COSMOTE. Για να μπορούν οι πελάτες της να σερφάρουν στο internet με τις απίστευτες ταχύτητες του εκτεταμένου 4G+ δικτύου της.

H COSMOTE συνεχίζει να εμπλουτίζει την γκάμα των εξελιγμένων 4G+Smartphones που διαθέτει, σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως, καλύπτοντας κάθε διαφορετική ανάγκη για επικοινωνία. Παράλληλα επεκτείνει δυναμικά το 4G+ δίκτυό της, για να μπορούν οι πελάτες της να είναι πάντοτε online με ασύλληπτες ταχύτητες, να στέλνουν και να λαμβάνουν μεγάλα αρχεία χωρίς καμία διακοπή, αλλά και να χρησιμοποιούν ακόμα καλύτερα, προηγμένες multimedia εφαρμογές. Τα νέα 4G+ Smartphones LG G5, SONY Xperia X και HUAWEI P9 υποστηρίζουν ταχύτητες έως 300Mbps, ενώ το HTC 10 τρέχει με ταχύτητες έως 375Mbps.

Ειδικότερα:

SONY Xperia X

Με πλήρως μεταλλικό σώμα το SONY Xperia X διαθέτει Full HD οθόνη 5.0″, ισχυρό 6-πυρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 650 (64 bit), 32GB αποθηκευτικού χώρου και μνήμη RAM 3GB. Είναι εξοπλισμένο με κύρια κάμερα 23MP και μπροστινή 13MP, τεχνολογίας Predictive Hybrid Autofocus που επιτρέπει στο χρήστη να φωτογραφίζει κινούμενα θέματα χωρίς να χάνει την εστίαση. Η μπαταρία του επαρκεί για δύο ημέρες χρήσης, ενώ ο ενσωματωμένος αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια.

LG G5

Το LG G5 είναι το πρώτο Smartphone στον κόσμο με αρθρωτό (modular) σχεδιασμό που παρέχει απεριόριστες επιλογές. Με μεταλλικό φινίρισμα, αποσπώμενη slide out μπαταρία για εύκολη αντικατάσταση με μια φορτισμένη σε δευτερόλεπτα, κύρια κάμερα 16MP, αλλά και με οθόνη αφής QHD 5,3'' που είναι “διαρκώς ενεργοποιημένη” για να μπορεί κανείς να βλέπει την ώρα, την ημερομηνία ή τις ειδοποιήσεις χωρίς το πάτημα κάποιου κουμπιού. Το LG G5 μπορεί να συνδυαστεί με μια σειρά εξωτερικών συσκευών και αξεσουάρ, τα “LG Friends”, που προσφέρουν μια αναβαθμισμένη εμπειρία ψυχαγωγίας, όπως μια 360o  κάμερα, ένα φορητό Hi-Fi Bang & Olufsen player, μια VR μάσκα «εικονικής πραγματικότητας» και πολλά ακόμη.

LG-G5

HUAWEI P9

Το HUAWEI P9 είναι το ιδανικό 4G+ Smartphone για τους λάτρεις της φωτογραφίας, καθώς η συνεργασία της HUAWEI με την Leica απογειώνει την εμπειρία χρήσης και επαναπροσδιορίζει τη φωτογραφία από το κινητό τηλέφωνο. Η Dual Camera 12MP, o πανίσχυρος 8-πύρηνος επεξεργαστής Kirin 955 σε συνδυασμό με τον minimal σχεδιασμό από γυαλί και αλουμίνιο, την FHD οθόνη 5.2’’ και την 3000mAh μπαταρία, κάνουν το HUAWEI P9 να ξεχωρίζει.

HUAWEI-P9

HTC 10

Το εξαιρετικά ανθεκτικό HTC 10, με πολυτελή κατασκευή εξολοκλήρου από μέταλλο και γυαλί, εντυπωσιάζει με την υψηλή αισθητική και τις επιδόσεις του. Διαθέτει κύρια κάμερα 12MP με τον πρώτο διπλό οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS) στον κόσμο, για επαγγελματικές φωτογραφίες. Προσφέρει, επίσης, μοναδικής ευκρίνειας βίντεο 4Κ με απίστευτο ρεαλισμό και εξαιρετικό ήχο.

HTC-10

Τα 4 καινοτόμα Smartphones θα διατεθούν στα καταστήματα COSMOTE - ΓΕΡΜΑΝΟΣ μέχρι τα μέσα Ιουνίου. Μπορεί κανείς να τα αποκτήσει φθηνότερα στα προγράμματα κινητής COSMOTE και να τα συνδυάσει με το αξεσουάρ που του ταιριάζει, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.