ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 Τον χαρακτηρίζει «κόφτη» του Κ. Μητσοτάκη-Τι ανταπαντά ο πρώην πρωθυπουργός

Μαξίμου κατά Σαμαρά

Σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά εξαπολύει το Μέγαρο Μαξίμου, απαντώντας στην επιθετική ανακοίνωσή του σε βάρος της κυβέρνησης.
maximou1

Η ανακοίνωση τιτλοφορείται «ο κ. Σαμαράς, κόφτης του κ. Μητσοτάκη» και με αυτή, το Μαξίμου επιτίθεται με σφοδρότητα στον πρώην πρωθυπουργό για όσα έγιναν στη χώρα επί των ημερών του.

«Ο κ. Σαμαράς πρέπει να μιλάει δημοσίως συχνότερα. Έτσι ώστε να θυμούνται οι πολίτες την περίοδο της διακυβέρνησής του, την καταστροφή του 25% του ΑΕΠ της Χώρας, τις σχέσεις του με τη διαπλοκή, τις υπογραφές του σε λευκά χαρτιά των δανειστών, την ακροδεξιά του παρέα την οποία επέβαλε στην ΝΔ», υποστηρίζει το Μέγαρο Μαξίμου, προσθέτοντας: «Σήμερα, όμως, είναι προφανές ότι ο κ. Σαμαράς παρεμβαίνει δημόσια ως ''κόφτης'' του κ. Μητσοτάκη, προκειμένου να κόψει κάθε διάθεση στήριξης διατάξεων του νομοσχεδίου από τη ΝΔ». «Ας τα βρουν μεταξύ τους. Ευχόμαστε καλά ξεμπερδέματα», καταλήγει η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου.

Τι ανταπάντησε ο πρώην πρωθυπουργός

«Ας συγκρίνει καθένας πως ήταν προσωπικά τον Δεκέμβριο του 2014 και πως είναι σήμερα. Τίποτα άλλο…», ανταπάντησε ο Αντώνης Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.