ΕΛΛΑΔΑ

Για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας

Νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ για 23.000 ανέργους

Δημόσιες προσκλήσεις για δύο προγράμματα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας για 13.000 νέους 18-29 ετών καθώς και για 10.000 ανέργους 30-49 ετών θα εκδώσει μέσα στις επόμενες ημέρες ο ΟΑΕΔ.
oaed-anergia

Το πρώτο πρόγραμμα αφορά σε πρώτη φάση κατάρτιση τεσσάρων μηνών μέσα στην επιχείρηση, που θα ακολουθείται από κανονική οκτάμηνη απασχόληση με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

Το δεύτερο είναι ένα πρόγραμμα νέων θέσεων εργασίας σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού και κοινωνικού τομέα για ανέργους 30 έως 49 ετών.

Η πρόσληψη των ωφελούμενων ανέργων και στα δύο προγράμματα θα γίνει με νέα ηλεκτρονική μέθοδο επιλογής. Με αυτόν τον τρόπο ο ΟΑΕΔ προσφέρει στις επιχειρήσεις που έχουν λάβει εγκριτική απόφαση υπαγωγής τη δυνατότητα να κάνουν μια προεπιλογή των υποψηφίων που θεωρούν κατάλληλους για τη θέση εργασίας που ανοίγουν, μέσω των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του Οργανισμού και των Βιογραφικών Σημειωμάτων που είναι καταχωρισμένα στη βάση δεδομένων του.

 

ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, HOTSPOTS ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
2.609 θέσεις μονίμων και εποχικών τον Μάιο

Τρεις διαγωνισμούς μόνιμου προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ σε υπουργεία και στην Τράπεζα της Ελλάδος και 2.500 προσλήψεις υπαλλήλων για ένα οκτάμηνο σε κέντρα φιλοξενίας προσφύγων περιλαμβάνει το «μενού» των προκηρύξεων που αναμένονται για το επόμενο δίμηνο (Μαΐου - Ιουνίου). Η κατανομή των θέσεων αφορά όλη τη χώρα (με έμφαση στην Αττική και στα νησιά του Αιγαίου), ενώ στους διαγωνισμούς θα λάβουν μέρος πτυχιούχοι (ΑΕΙ και ΤΕΙ) αλλά και απόφοιτοι λυκείου, κυρίως τεχνικών ειδικοτήτων.

 

ΣΕ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ
484 συμβάσεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Φλώρινας

ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ
763 εποχικοί σε δήμους για 8 μήνες

ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2018
300 μόνιμοι στην Αμυντική Βιομηχανία

ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΣΠΑ
Αιτήσεις για επιδοτήσεις έως 200.000 ευρώ σε επιχειρήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.