ΕΛΛΑΔΑ

Η Άγκυρα δεν κρύβει τις διεκδικήσεις της

Νέα τουρκική πρόκληση στις Οινούσσες

Νέα τουρκική πρόκληση στις Οινούσσες.
oin

Στα ελληνικά χωρικά ύδατα εισήλθε μεγάλο αρματαγωγό του τουρκικού ναυτικού, μόλις ένα 24ωρο μετά την επιστροφή του Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχου Βαγγέλη Αποστολάκη από την Κωνσταντινούπολη.

Εξάλλου, καταγράφονται συνεχώς περιπτώσεις τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, που ανεφοδιάζονται στον αέρα πριν εισέλθουν στον ελληνικό εναέριο χώρο.

Εν τω μεταξύ έγγραφο που κατέθεσε ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Τουρκίας στον ΟΗΕ και έγινε γνωστό την Πέμπτη αποτυπώνει τις πρωτοφανείς τουρκικές διεκδικήσεις.

Σε αυτό η γειτονική χώρα φαίνεται να παρουσιάζει ως τουρκική την κυπριακή υφαλοκρηπίδα δυτικά της Κύπρου και όλη την ελληνική υφαλοκρηπίδα νότια του Καστελόριζου και ανατολικά της Κρήτη.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 20:47 13/05/2016

    Με τον Καμμένο και τον Τσίπρα στο τιμόνι της χώρας, πολύ σύντομα τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα ανήκουν στην Τουρκία.Ήδη ο επικοισμός των νησιών ξεκίνησε με τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες τους οποίους η προδοτική και ξενόδουλη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, υποδέχτηκε εδώ ώς πρόσφυγγες.Μας κυβερνά μια κυβέρνηση προδοτών, ανθελλήνων και δοσιλόγων.

    • geo 21:05 20/05/2016

      το καλύτερο βέβαια θα ήταν να πρότεινες και κάποιον για το τιμόνι….αν έχεις!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.