ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο

Νεμέα: 23χρονη έδεσε σε καρέκλα το τρίχρονο αγοράκι της

Μια 23χρονη μητέρα τριών μικρών παιδιών, κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, αφού ύστερα από ανώνυμη καταγγελία, αστυνομικοί βρήκαν το μεγαλύτερο παιδί της, ένα τρίχρονο αγοράκι, δεμένο σε καρέκλα και λερωμένο μέσα σε μια αποθήκη.

Ειδικότερα, άγνωστος τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα Νεμέας και κατήγγειλε ότι σε μια αποθήκη ακούει να κλαίει ένα μωρό παιδί. Οι αστυνομικοί κατευθύνθηκαν σε μια αποθήκη, στον δρόμο Νεμέας – Σκοτεινής, την οποία -όπως διαπιστώθηκε- η νεαρή γυναίκα, η οποία είναι από τη Βουλγαρία, χρησιμοποιούσε για κατοικία, όπου βρήκαν ένα τρίχρονο αγοράκι δεμένο σε μια καρέκλα και λερωμένο.

Η αστυνομία κινητοποιήθηκε και εντόπισε στο Ναύπλιο την 23χρονη, μαζί με τα άλλα δύο παιδιά της, ένα 2 ετών κι ένα βρέφος οκτώ μηνών, και την συνέλαβε, ενώ τα τρία παιδιά με εντολή του εισαγγελέα υπηρεσίας Κορίνθου παραλήφθηκαν από το Χαμόγελο του Παιδιού και οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία στην Αθήνα.

Ο πατέρας των παιδιών δεν εντοπίστηκε, αφού βρίσκεται στο εξωτερικό.

Η 23χρονη οδηγήθηκε αυθημερόν στον εισαγγελέα υπηρεσίας Κορίνθου, ο οποίος της άσκησε δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και την άφησε ελεύθερη, ενώ η υπόθεση θα οδηγηθεί σε τακτική ανάκριση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.