Neo

Ο Καμμένος έγινε… μάγκας

Πριν την ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο, όλα έδειχναν ότι ο Πάνος Καμμένος ήταν σε δυσχερή θέση.
kammenos

Το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε προχθές καταργούσε όλες τις… κατά καιρούς «κόκκινες γραμμές» του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όπως την έκπτωση ΦΠΑ στα νησιά, αλλά και άλλες διατάξεις που ο ίδιος είχε υποσχεθεί στο παρελθόν ότι «δε θα περνούσαν». Κι όμως, το Μαξίμου είχε τον… τρόπο του να αναδείξει τον Καμμένο ως τον μεγάλο νικητή του περασμένου σαββατοκύριακου. Οι ρόλοι μοιράστηκαν και κάπως έτσι, ο Πάνος Καμμένος εμφανίστηκε ως εκείνος που έβαλε βέτο για να μην παγώσουν οι ωριμάνσεις στα ειδικά μισθολόγια, ενώ, επιπροσθέτως, ήταν εκείνος που… βρήκε και τα ισοδύναμα, μέσω των ανεκτέλεστων εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Κάπως έτσι, έκανε ξανά «άνοιγμα» στους ένστολους, ενώ τόνωσε την εκλογική του «πελατεία» και με το προσκύνημα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, που είχε διοργανώσει για την εικόνα της Παναγίας Σουμελά.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Ο ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ
  ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ‘’’ΕΓΡΑΨΕ’’ Ο ΠΑΝΟΣ

  Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του πρώτου του βιβλίου με τίτλο «Τρομοκρατία, θεωρία και πράξη» (1992) όπου υποστήριζε τη συμμετοχή πολιτικών προσώπων από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ στην τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη», κάτι που ωστόσο δεν απεδείχθη μετά την εξάρθρωση της οργάνωσης το 2002.

  Το βιβλίο μάλιστα αυτό έχει έρθει εσχάτως στην επικαιρότητα μετά από το εξώδικο που έστειλε στον Καμμένο ο Γεώργιος Γεωργαλάς, υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, την περίοδο της χούντας, στο οποίο ισχυρίζεται ότι αυτός είχε γράψει το εν λόγω βιβλίο για λογαριασμό του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αλλά για το οποίο δεν πληρώθηκε ποτέ.
  «Στο παρελθόν διετέλεσα σύμβουλος σας σε επικοινωνιακά θέματα, κατά τη διάρκεια των προεκλογικών σας αγώνων. Επιπλέον μου αναθέσατε και συνέγραψα βιβλίο σχετικό με την τρομοκρατία, που εκδόθηκε στο όνομα σας και συνέβαλε αποτελεσματικά στην προσωπική σας προβολή. Δυστυχώς, για την εργασία μου δεν τηρήσατε την οικονομική συμφωνία μας» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Γεωργαλάς στο εξώδικό του και ο κ. Καμμένος απάντησε καταθέτοντας μηνύσεις.

  Παρά την απήχηση που φαίνεται να έχει σε κάποια μερίδα του πληθυσμού (όπως έδειχναν οι δημοσκοπήσεις) πολλοί είναι αυτοί που τον κατηγορούν για ανευθυνότητα και λαϊκισμό και ότι επενδύει στη συνωμοσιολογία «για να ανεβάσει τα δημοσκοπικά ποσοστά του».
  Δεν είχε διστάσει μάλιστα μέσα στη Βουλή, όταν ακόμα ήταν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, να χαρακτηρίσει τον τότε πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου «έμμισθο broker των διεθνών κερδοσκόπων».
  Ως προς τον οικονομικό προσανατολισμό του κόμματός του αρνείται ότι θέλει την επιστροφή της χώρας στη δραχμή, αλλά όπως λένε οι πολιτικοί του αντίπαλοι «το πρόγραμμά του οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια όχι μόνο στη δραχμή, αλλά στην ολοκληρωτική καταστροφή».

 2. freeman 10:55 24/05/2016

  ΑΣΕ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ρε αδίστακτε θεομπαίχτη πατριδοκάπηλε.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.