ΕΛΛΑΔΑ

Με επιχειρηματική ατζέντα

Ο πρόεδρος Πούτιν έρχεται στην Ελλάδα στις 27 και 28 Μαΐου

Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν θα επισκεφθεί την Ελλάδα στις 27 και 28 Μαΐου και θα έχει συνομιλίες με τον ομόλογό του Προκόπη Παυλόπουλο και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.
TsiprasPutin1

Θα είναι η πρώτη επίσκεψη που πραγματοποιεί ο Βλαντιμίρ Πούτιν σε χώρα της ΕΕ εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο.

"Ζητήματα διμερούς οικονομικής συνεργασίας και επενδύσεων, περιλαμβανομένης της υλοποίησης κοινών προγραμμάτων στον ενεργειακό τομέα", πρόκειται να συζητηθούν στη διάρκεια της επίσκεψης, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

"Ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί στην πολιτιστική και ανθρωπιστική συνεργασία στο πλαίσιο των εορτασμών το 2016 της χιλιετηρίδας της (μοναστικής) ρωσικής παρουσίας στο Άγιο Όρος".

Ο πατριάρχης της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Κύριλλος θα επισκεφθεί την Ελλάδα από τις 27 έως τις 29 Μαΐου για να συμμετάσχει στους εορτασμούς αυτούς.

"Στις 27 Μαΐου, ελπίζω να επισκεφθώ το όρος Άθως και να παραμείνω εκεί έως τις 29 Μαΐου, εορτάζοντας με τους κατοίκους του Αγίου Όρους και πολυάριθμους προσκυνητές τη χιλετηρίδα από την πρώτη αναφορά σε ένα ρωσικό μοναστήρι στο όρος Άθως", δήλωσε την περασμένη εβδομάδα.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ο Πούτιν στην Ελλαδα και θα τον υποδεχθεί ο πουτ(α)ινοτερός του Αλεξεη Τςιπρόφ(ουσκας) !
    Μαζί να δείτε μεγάλους σταυρούς και κοροϊδία !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.