ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Είναι ένοχοι, συνένοχοι, και διαπράττουν εθνικό έγκλημα»

Π.Λαφαζάνης: Υπάλληλοι του κουαρτέτου οι κυβερνητικοί βουλευτές!

Δριμεία επίθεση προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ εξαπέλυσε, από την Κοζάνη, ο πρόεδρος της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, κατά τη διάρκεια της διήμερης περιοδείας του σε Πτολεμαΐδα και Κοζάνη.
lafazanis

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ο κ. Λαφαζάνης δήλωσε ότι «είναι εξοργιστικό που οι 153 βουλευτές ψηφίζουν όχι μόνο μνημόνια αλλά και τους εφαρμοστικούς νόμους που κόβουν τις συντάξεις» και δεν δίστασε να τους χαρακτηρίσει ενόχους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι ένοχοι, συνένοχοι, και διαπράττουν εθνικό έγκλημα». Συνεχίζοντας, σε υψηλούς τόνους, την κριτική του, ο πρόεδρος της ΛΑΕ χαρακτήρισε τους συγκεκριμένους βουλευτές «υπαλλήλους του κουαρτέτου που κρατά σε κηδεμονία τη χώρα», σημειώνοντας πως αυτοί δεν είναι πραγματικοί εκπρόσωποι του ελληνικού λαού. Τους κάλεσε να μην ψηφίσουν το καινούργιο πολυνομοσχέδιο-έκτρωμα, όπως το χαρακτήρισε, το οποίο έρχεται τις επόμενες ημέρες στη Βουλή και προειδοποίησε ότι εάν το πραγματοποιήσουν «θα στιγματιστούν από τον λαό, ενώ δεν θα αργήσει και η πολιτική τους τιμωρία».

Σε ερώτηση εάν βλέπει εκλογές, ο κ. Λαφαζάνης εκτίμησε ότι «σύντομα θα υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις, καθώς υπάρχει συσσωρευμένη οργή του κόσμου, ενώ το αδιέξοδο είναι ορατό». Επεσήμανε, δε, ότι «οι βουλευτές της κυβέρνησης είναι γαντζωμένοι στην εξουσία και βάζουν την καρέκλα τους πάνω από συμφέροντα του τόπου. Έχουν κολλήσει στις καρέκλες του και ο λαός τούς αποδοκιμάζει».

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΛΑΕ συναντήθηκε με εκπροσώπους των συνεταιριστικών οργανώσεων του Βελβεντού, στους οποίους εξέφρασε την συμπαράσταση του κόμματός του «στον αμείλικτο μνημονικό πόλεμο που δέχονται από την κυβέρνηση Τσίπρα» ενώ εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του στην κατάργηση ου θεσμού της αναγκαστικότητας που πλήττει τον συνεταιρισμό των κροκοπαραγωγών, της μαστίχας Χίου και άλλων αναγκαστικών συνεταιρισμών της χώρας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.