Neo

Πάει πάλι… Κρήτη

Στη γενέτειρά του, την Κρήτη, και ιδιαιτέρως στο Λασίθι θα βρεθεί σήμερα και αύριο ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, σε προγραμματισμένη περιοδεία, όπου και πρόκειται να συναντηθεί με δημάρχους, τοπικούς φορείς, αλλά και εθελοντές και φίλους του Ποταμιού.

Την ίδια ώρα, στην Αθήνα, θα συζητείται στις αρμόδιες Επιτροπές της Βουλής το περιβόητο πολυνομοσχέδιο που αναμένεται να ψηφιστεί την Κυριακή και για το οποίο, ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν λέει και τα …καλύτερα.

Για την ακρίβεια, αφού κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι βάζει φόρους απόεπιλογή, αφού υπήρχε και άλλος τρόπος να εξοικονομήσει χρήματα και της υπεδείχθηαπό το Ποτάμι, ο επικεφαλής του κόμματος προέβλεψε ότι τα χειρότερα έπονται. Τιςεξελίξεις, δε, προσδιόρισε στον ερχόμενο Οκτώβριο και την επόμενη αξιολόγηση, «ότανη κυβέρνηση πάλι θα έχει καθυστερήσει και θα έχουμε πάλι πιέσεις», όπως προεξόφλησε.«Οι μισθοί και οι συντάξεις θα περικοπούν τον Οκτώβριο», προέβλεψε,σημειώνοντας την αδυναμία της κυβέρνησης να αλλάξει τις δαπάνες του κράτους καιάρα τον εξαναγκασμό της σε νέους φόρους και περικοπή συντάξεων…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.