ΕΛΛΑΔΑ

Κείμενο για τη φιλία του Παπανούτσου

Πανελλαδικές 2016: Όλες οι απαντήσεις στη Νεοελληνική Γλώσσα

Βατό χαρακτηρίζεται το θέμα, που κλήθηκαν να αναπτύξουν στη Νεοελληνική Γλώσσα, οι υποψήφιοι που διεκδικούν μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Μάλιστα το θέμα υπήρχε και στην τράπεζα θεμάτων της Α' Λυκείου.
ÔÑÉÊÁËÁ - ÐÁÍÅËËÇÍÉÅÓ ÅÎÅÔÁÓÅÉÓ Óôéãìéüôõðá áðï ôçí Ýíáñîç ôùí Ðáíåëëçíßùí åîåôÜóåùí óôï åîåôáóôéêü êÝíôñï ôïõ 3ïõ Ëõêåßïõ óôçí ðüëç ôùí ÔñéêÜëùí.(EUROKINISSI / ÈÁÍÁÓÇÓ ÊÁËËÉÁÑÁÓ)

Απόσπασμα από δοκίμιο του Ευάγγελου Παπανούτσου σχετικό με την αξία της φιλίας και τις ανθρώπινες σχέσεις κλήθηκαν να αναπτύξουν οι υποψήφιοι.

Το θέμα ήταν: «Τα χαρακτηριστικά της γνήσιας φιλίας και ο ρόλος των ΜΜΕ, δηλαδή των κοινωνικών δικτύων και η διαμόρφωση της γνήσιας φιλίας».

Τα θέματα ήταν κοινά τόσο για τους υποψήφιους του νέου συστήματος (είναι οι περισσότεροι και εξετάζονται σε τέσσερα μαθήματα) όσο και για εκείνους του παλιού (εξετάζονται σε έξι ). Οι θέσεις που διεκδικούν οι 103.366 υποψήφιοι είναι 69.985.

Αύριο, Τρίτη, μπαίνουν στη μάχη με το ίδιο οι μαθητές των επαγγελματικών λυκείων, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί το πρόγραμμα των επαναληπτικών εξετάσεων, των ειδικών μαθημάτων και των αθλημάτων στα ΤΕΦΑΑ.

Διαβάστε εδώ το θέμα.

Δείτε εδώ όλες τις απαντήσεις.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.