ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ. Παπαδημούλης

«Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων έχει κουραστεί από την 'Βαρουφακιάδα' »

Με καυστικό τρόπο σχολίασε την πρόσφατη συνέντευξη του Γιάνη Βαρουφάκη ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, αναφέροντας ότι ο κόσμος έχει πια κουραστεί από τη «Βαρουφακιάδα».
papadimoulis

Σε συνέντευξή του στο «Ε» ο κ. Παπαδημούλης γνωστοποίησε ότι είχε εκφράσει τις επιφυλάξεις του σχετικά με την τοποθέτηση του γνωστού οικονομολόγου στη θέση του υπουργού Οικονομικών, ήδη από τον Ιανουάριο του 2015, ενώ μίλησε για απόλυτη αποτυχία της πολιτικής του, λέγοντας πως «χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει».

«Πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, όταν συζητώντας με τον πρωθυπουργό, τον Αλέξη Τσίπρα, μου είπε τις σκέψεις του για κάποια πόστα στην κυβέρνηση, είχα εκφράσει επιφυλάξεις για τον Βαρουφάκη», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε απαντώντας στο ερώτημα, αν ήταν λάθος εξ’ αρχής η τοποθέτηση του Γιάνη Βαρουφάκη στο υπουργείο Οικονομικών.

«Νομίζω ότι χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, έχει κουραστεί από την Βαρουφακιάδα. Έχει κουραστεί από τη συζήτηση για το παρελθόν. Έχει καταλογίσει ευθύνες. Ποτέ δεν είπαμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, ή ο Τσίπρας κάναμε τα πάντα σωστά. Καταφέραμε όμως παίρνοντας μια πολύ δύσκολη κατάσταση στα χέρια μας, μια καυτή πατάτα, να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά. Ο στόχος είναι το 3ο μνημόνιο να είναι και το τελευταίο».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.