Neo

Παπαδημούλης στηρίζει Παυλόπουλο

Στήριξη στον Προκόπη Παυλόπουλο μέσω twitter παρέσχε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχεται βολές τόσο στα social media όσο και από κόμματα της αντιπολίτευσης για την φράση του, σύμφωνα με την οποία «το νόμισμα έχει νόημα μόνο όταν υπηρετεί τον άνθρωπο».
papadimoulis

«Η λάσπη κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας και η προσπάθεια να τον εμφανίσουν ως δήθεν οπαδό της δραχμής συνιστά αθλιότητα και δείχνει πανικό», έγραψε ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, στηρίζοντας τον Πρώτο Πολίτη της χώρας.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. NB 13:50 04/05/2016

  Ο ΠΑΚΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ(ΟΥΣΙΑΤΙΚΑ) ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΔΝΤ

  Ποια είναι η αλήθεια για την δημιουργία και παρουσία της χρυσής αυγής μετά το 2009;
  Η αλήθεια, απλή καθαρή και αναντίρρητη παρουσιάζεται σήμερα για να συντρίψει τους ‘’φονιάδες της δημοκρατίας’’.
  Η παρουσία της χρυσής αυγής, στη πολιτική ζωή των Ελλήνων, ήταν πάντα ένα ουδέτερο φαινόμενο, που δεν προβλημάτισε ποτέ κανένα. Η σύγκρουση δύο φιλόδοξων και κενόδοξων μελών της δεξιάς, υπήρχε ο καταλύτης για την οργάνωση και παρουσία της χρυσής αυγής.
  Όπως είναι γνωστό με το γνωστό νόμο των προσλήψεων του Παυλόπουλου, η μπλέ κάρτα έσπειρε και διέφθειρε την δημόσια διοίκηση και ειδικά τα σώματα ασφαλείας. Με το νόμο Παυλόπουλου, και την άκρατη κενοδοξία του, μπήκαν στην ΕΛΑΣ όλα τα γνωστά φασιστογενή της Ελλάδας. Επί πέντε χρόνια οι υπηρεσίας ασφαλείας ‘’ΜΠΟΥΚΩΣΑΝ’’ από φασιστοειδή.
  Έτσι οι μισοί σχεδόν οργανωμένοι φασιστογενείς απόγονοι του χίτικου παρελθόντος μπήκαν από το παράθυρο του Παυλόπουλου στην Ελληνική Αστυνομία και στις υπηρεσίες ασφαλείας. Οι υπόλοιποι παρέμειναν ελεύθεροι σκοπευτές και κυνηγοί της νύχτας. Έτσι το οργανωμένο έγκλημα μπήκε και κατέλαβε τις πιο καίριες θέσεις.
  Κανένας εγκληματίας της χρυσής αυλής δεν συνελήφθη και κανείς τελικά δεν τιμωρήθηκε. Έτσι δεν άργησε το φίδι να γεννά τα αυγά του σε ασφαλείς χώρους προστασίας και καθοδήγησης.
  Ο κενόδοξος υπουργός της φαυλότητας, ‘’ετοιμαζόταν’’ για τη διαδοχή του μπουχέσα , όταν αυτός αποφάσιζε να πάει στην Προεδρία.
  Η χρυσή αυλή εκκολάφθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ και άφοβα μέσα στις υπηρεσίες ασφαλείας του φαυλοπουλικού παρακράτους.
  «Συγκάλυπταν δήθεν την ανεργία με κατασπατάληση των τελευταίων ελλειμμάτων και αγόραζαν ψήφους με τις ‘’Γαλάζιες συνεντεύξεις’’ ! και μάλιστα χωρίς διαφάνεια για πάρα πολλούς.
  Όταν η Ελλάδα ψυχορραγούσε και βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού, ‘’κάποιοι’’ της έπιναν το αίμα κ. Σαμαρά. Εσύ σαν μεγάλος ..οικονομολόγος δεν «είδες» ..τίποτα , ή θα μας έσωζες σε…18 μήνες; Ξεπούλησες, ιδέες, πατρίδα, φίλους για να σε «κάνουν» ..πρωθυπουργό;
  Κύριε Σαμαρά ΤΙΠΟΤΑ δεν σε σώνει . Η ιστορία παραμένει στην ίδια σελίδα με τα εφιαλτικά στοιχεία του 1993.
  Τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο 2009, περιγράφεται στην Έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου: Υστέρηση εσόδων 12,8 δισ. ευρώ, υπέρβαση δαπανών 47 δισ. ευρώ, υπέρβαση κρατικού δανεισμού κατά 64 δισ. ευρώ.
  Αυτός είναι και ο λόγος της Καραμανλικής λιποταξίας. Εκλογές και ανευθυνότητα…
  ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;
  865.000 προσλήψεις μέσα σε πέντε χρόνια. Άρα πόσοι ήταν οι πραγματικοί άνεργοι το 2009; Πόσοι έφυγαν από τις παράνομες ‘’γαλάζιες’’ επιλογές Παυλόπουλου;
  Πόσοι ΠΡΕΠΕΙ ακόμη να φύγουν; Πόσο ήταν το ποσοστό ανεργίας το 2004 και πόσο ήταν το 2009, και πόσα ΔΙΣ ΕΥΡΩ χαμένα μας στοίχισε ο Πάκης της αμαρτίας;
  Το κύμα των διορισμών:
  Προσλήψεις από 7 Μαρτίου 2004 έως 30 Ιουνίου 2009
  • Ορισμένου χρόνου-εποχικοί 330.515
  • Μόνιμοι και αορίστου χρόνου 167.230
  • Συμβασιούχοι έργου 161.383
  • Ωρομίσθιο προσωπικό 120.826
  • Αναπληρωτές καθηγητές 83.636
  • Θητεία 1.542

  Ένα δεύτερο Δημόσιο δημιούργησε η ΝΔ στα πέντε χρόνια της διακυβέρνησης Καραμανλή, στήνοντας βιομηχανία προσλήψεων που ξεπέρασαν τις 865.000. Οι περισσότερες μάλιστα από τις μισές – 57% – έγιναν με αδιαφανείς διαδικασίες εκτός ΑΣΕΠ καθώς αφορούσαν συμβασιούχους έργου ή ορισμένου χρόνου. Αντιθέτως το μόνιμο προσωπικό, η πρόσληψη του οποίου γίνεται με αντικειμενικά κριτήρια, περιοριζόταν στο 19%.
  Έτσι οι Προκοπο-Στυλιανίδηδες ετοίμαζαν το’’στρατό’’ τους !

 2. ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΑΝ .

  ΑΦΙΛΟΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ‘’ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ’’

  Πρ. Παυλόπουλος άδειο πουκάμισο(εκλογές 2012):
  ===================================
  «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα πουκάμισο αδειανό»
  Διαβάζοντας το απόσπασμα της συνέντευξης στο οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζεται ως «ένα πουκάμισο αδειανό», ο Τσίπρας παρομοιάζεται με ηλιοτρόπιο, το οποίο έχει την ψευδαίσθηση ότι ο ήλιος περιφέρεται γύρω του και η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί την Ελλάδα στη δραχμή και εκτός Ευρώπης, αναρωτιέσαι αν συνεντευξιαζόμενος είναι η πολιτική επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ για ΠτΔ…
  Κι όμως, ναι, πρόκειται για συνέντευξη του κ. Προκόπη Παυλόπουλου στην εφημερίδα «Παρασκευή & 13» και στην δημοσιογράφο κα Αλεξάνδρα Λαμπρούλη (Παρασκευή 25/5/2012).
  Αυτό το αδειανό πουκάμισο, πρότεινε για πρόεδρο τον υβριστή του, τον πιο αποτυχημένο πολιτικό που κατέγραψε η σύγχρονη ελληνική ιστορία.
  Σήμερα, μετά από τις πιο προκλητικά επαίσχυντες ψευδολογίες και υποσχέσεις, μετά την τεράστια (50%) αποχή, ο κ. Τσίπρας(το άδειο πουκάμισο) προκαλεί ψευδόμενος ότι θα εκτελέσει αυτά που υποσχέθηκε στους πολίτες…
  *Δηλαδή υπόσχεται να σχίσει ΠΑΛΙ το μνημόνιο που ψήφισε?
  *Να ‘’διώξει’’ ΠΑΛΙ την τρόϊκα και το ΔΝΤ ?
  *Να ΜΗΝ υπογράψει, ούτε να συμβιβαστεί με καμιά εντολή από όπου κι αν προέρχεται και να μην επιβάλλει κανένα νέο φόρο?
  *Να μην επιβάλλει ΕΝΦΙΑ για το 2015 και να τον καταργήσει?
  *Να εφαρμόσει το σύστημα της ΔΩΡΕΑΝ υγείας ?
  *Και όλα όσα υπεσχέθη στη Θεσσαλονίκη αλλά ΔΙΕΓΡΑΨΕ και υπέγραψε ακριβώς τα αντίθετα με το ΤΡΙΤΟ (ΠΡΩΤΟ) μνημόνιο της αριστεράς ?
  *Τελικά, δεν ντρέπεται, να προκαλεί ψευδόμενος ΑΣΥΣΤΟΛΑ θεωρώντας ότι είμαστε και ζούμε στην εποχή και στις χώρες με τα καθρεφτάκια και τις χάντρες?
  Παρέπεμψαν στο ειδικό δικαστήριο τον ΕΝΤΙΜΟ υπουργό Γιώργο Παπακωνσταντίνου για.. πιθανή απώλεια εσόδων 120.000, καταστρέφοντας, ανατρέποντας και καταστρατηγώντας κάθε έννοια ΤΙΜΗΣ! και εθνικής συνείδησης, ανοίγοντας διάπλατα τους ασκούς του ΝΕΟΥ διχασμού και της χρεοκοπίας.
  ΆΡΑΓΕ ? Δεν σκέπτονται ότι ‘’σφαίρα είναι γυρίζει’’????….

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.