ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Παπούτσια με GPS για τουρίστες λανσάρει η easyJet!

Η εταιρεία παρουσίασε ένα πρωτότυπο «έξυπνο» παπούτσι  με το όνομα «Sneakairs» - που με την ενσωματωμένη τεχνολογία GPS βοηθάει τους τουρίστες να εξερευνήσουν νέες πόλεις με ευκολία, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τα αξιοθέατα, χωρίς να χαθούν.
easy

Το «έξυπνο» παπούτσι, που παρουσιάστηκε στην εκδήλωση «Barcelona Street Project» στη Βαρκελώνη, ενσωματώνει την τεχνολογία GPS, το οποίο συνδέεται μέσω Bluetooth, με μια smartphone εφαρμογή και κατευθύνει τον χρήστη προς την κατεύθυνση που έχει επιλέξει ενεργοποιώντας μικρούς αισθητήρες δόνησης μέσα στο παπούτσι.

Η εν λόγω τεχνολογία θα επιτρέψει στους τουρίστες να ανακαλύψουν νέα αξιοθέατα χωρίς να χρειάζεται ούτε χάρτη ούτε google maps για να ακολουθήσουν την σωστή κατεύθυνση.

Η easyJet είναι γνωστή για τη χρήση της τεχνολογίας για να κάνει το ταξίδι, πιο εύκολο, για τους 70 εκατομμύρια επιβάτες της. Από το προηγούμενο έτος η αεροπορική εταιρεία έχει βοηθήσει τους επιβάτες της μέσω της εφαρμογής στα αεροδρόμια, το Mobile Host, μία βραβευμένη εφαρμογή της easyJet, που παρέχει χρήσιμες οδηγίες κατά την παραμονή τους στο αεροδρόμιο, συμπεριλαμβανομένου οδηγιών για την πύλη και έγκαιρη πληροφόρηση σχετικά με τους αριθμούς πύλης και ιμάντες αποσκευών για να κάνουν το ταξίδι τους λίγο πιο εύκολο. Το easyJet Sneakair πρωτότυπο, θα μπορεί, μελλοντικά, να είναι διαθέσιμα προς πώληση στα αεροσκάφη της.

«Το Sneakair είναι ακόμη ένα παράδειγμα πώς η easyJet είναι πάντα καινοτόμος στα ζητήματα της τεχνολογίας, πάντα με άξονα την διευκόλυνση και την άνεση του πελάτη μας σχετικά με το ταξίδι του. Η ανάληψη των εφαρμογών μας και την Mobile Host τεχνολογία μας έχει δείξει ότι οι επιβάτες μας έχουν διευκολυνθεί και εκτίμηση αυτές τις τεχνολογίες, γιατί όχι να μην τους παρέχουμε αυτές τις ανέσεις και αφού φτάσουν στον προορισμό τους;», δήλωσε ο Marketing Director της εταιρείας Peter Duffy.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.