ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δριμεία κριτική

ΠΑΣΟΚ: Οδηγούν τη χώρα σε διαδοχικές κρίσεις και σκληρότερα μέτρα

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση ασκεί το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς, κατηγορώντας τους κυβερνώντες ότι εφαρμόζουν «την πιο σκληρή νεοφιλελεύθερη πολιτική».
pasok_32_2

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, εγκλωβισμένη στα αδιέξοδα της δημαγωγίας, των ψεμάτων και της ανικανότητας της, αδυνατεί να διαχειριστεί στοιχειωδώς την κρίσιμη κατάσταση που έχει βρεθεί η πατρίδα μας. Με αλλεπάλληλα λάθη, καθυστερήσεις και αστοχίες οδηγεί σε διαδοχικές κρίσεις και σε ολοένα και σκληρότερα μέτρα, με ταυτόχρονη καταστροφή της παραγωγικής οικονομικής βάσης της χώρας», τονίζει το ΠΑΣΟΚ.

Αναφερόμενο στα νομοσχέδια για το ασφαλιστικό και το φορολογικό επισημαίνει ακόμη πως «οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι και η μεσαία τάξη γίνονται τα εύκολα θύματα μιας ανελέητης φορολογικής επιδρομής και της αποδόμησης του κοινωνικού ασφαλιστικού συστήματος, χωρίς σχέδιο».

Σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ «η Ελλάδα χρειάζεται μια άλλη πολιτική που θα ενώνει και θα κινητοποιεί, στη βάση ενός νέου Kοινωνικού Συμβολαίου, όλες τις δημοκρατικές, φιλοευρωπαϊκές πολιτικές δυνάμεις και όλους τους Έλληνες, με προγραμματικό δεσμευτικό πλαίσιο προοδευτικών μεταρρυθμίσεων και αλλαγών» και με τους εργαζόμενους στην πρώτη γραμμή.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.