Neo

Πολιτικό… deja vu

Με αυτόν τον όρο περιγράφει την προχθεσινή συμφωνία στο Eurogroup για την ελληνική οικονομία ο ευρωβουλευτής της Ελιάς Νίκος Ανδρουλάκης, που αν βρίσκει ένα θετικό στην όλη συμφωνία είναι ότι δεν θα επαναληφθούν τα αδιέξοδα και η αβεβαιότητα του περασμένου καλοκαιριού, με το κλείσιμο των τραπεζών και την επιβολήcapital controls, τα οποία βεβαίως αποδίδει απολύτως στην κυβέρνηση, που σήμερα… πανηγυρίζει.

«Το χθεσινό είναι ένα deja vu, πάλι μπαίνουμε στη διαδικασία των δόσεων των πιέσεων, κάποια πράγματα από αυτά που έχουν ψηφιστεί ζητούν οι δανειστές να αλλάξουν και να μπουν νέες προσθήκες, πάλι η αξιολόγηση θα είναι μια μακρά διαδικασία γι’ αυτό και παίρνουμε τμηματικά τις δόσεις» είπε ο κ. Ανδρουλάκης μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9, χαρακτηρίζοντας παράλληλα «θολή» τη συζήτηση με τους δανειστές για το θέμα του χρέους.

«Δεν βλέπω κανέναν λόγο να πανηγυρίζει η κυβέρνηση παρά μόνο ότι δεν θα ζήσουμε αυτά που η ίδια δημιούργησε πέρσι το καλοκαίρι», είπε, παρατηρώντας ότι στην πραγματικότητα ακολουθείται η ίδια συνταγή με τα προηγούμενα χρόνια, αλλά με σαφώς πιο επώδυνα σήμερα δημοσιονομικά μέτρα…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.