ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για νέες παραβιάσεις

Προειδοποιήσεις Καμμένου στην Άγκυρα

Μήνυμα προς την Τουρκία έστειλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, καταγγέλλοντας εκ νέου τις παραβιάσεις των ελληνικών χωρικών υδάτων και του εθνικού εναέριου χώρου.
kammenos

Ο κ. Καμμένος, μαζί με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, επισκέφθηκαν τη φρεγάτα «Αδρίας», ανταλλάσσοντας ευχές με τους αξιωματικούς και το πλήρωμα.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ευχαρίστησε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς «παρ' όλη την πίεση που δέχτηκαν και δέχονται από την οικονομική κρίση, με βαθιές περικοπές, συνεχίζουν να έχουν υψηλό ηθικό, προασπιζόμενοι την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας».

«Η παρουσία του Πρωθυπουργού σήμερα στη φρεγάτα ΑΔΡΙΑΣ, με τον Αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού, στέλνει ένα μήνυμα προς τις Ένοπλες Δυνάμεις, ότι είμαστε όλοι δίπλα τους» πρόσθεσε ο υπουργός.

Όπως επισήμανε στη συνέχεια, σε εποχές που δεχόμαστε την τουρκική προκλητικότητα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, οι Ένοπλες Δυνάμεις απαντούν σε κάθε πρόκληση, διαφυλάττουν την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα.

«Ζητούμε από όλους να σεβαστούν το διεθνές δίκαιο, να σεβαστούν τα σύνορα και να ξέρουν ότι οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι διατεθειμένες να υποχωρήσουν ούτε ένα χιλιοστό στο ελληνικό έδαφος, στα ελληνικά χωρικά ύδατα και στους ελληνικούς αιθέρες» κατέληξε ο κ. Καμμένος.

5 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. ΠΑΝΟΟΟΟ: ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ . ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑΑΑΑ!

  ΟΙ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ…ΓΑΤΕΣ?

  Για την ΑΟΖ χρειάζονται πολλά περισσότερα από «νοικιασμένες Fremm» – Αλήθειες για τις φρεγάτες

  Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

  Όσοι συνδέουν την “διασφάλιση της ΑΟΖ” με την “εδώ και τώρα έστω και με νοίκι”“απόκτηση” δύο φρεγατών Fremm από τη Γαλλία, έχουν στην καλύτερη περίπτωση παραπλανηθεί . Αν η “διασφάλιση” της ΑΟΖ ήταν τόσο απλή υπόθεση δεν θα το κουβεντιάζαμε να δώσουμε και ένα και δύο και πέντε δις για να προμηθευτούμε τα πλοία σωτήρες.

  Η ΑΟΖ διασφαλίζεται -ή τέλος πάντων μπορεί να διασφαλιστεί- με την ουσιαστικήενδυνάμωση και αναβάθμιση του λεγόμενου “άξονα” Ισραήλ – Κύπρου – Ελλάδας για παράδειγμα. Δεν χρειάζονται όπλα γι΄ αυτό; Βεβαίως και χρειάζονται. Αλλά στην Ελλάδα θα πρέπει επιτέλους να μάθουμε να αγοράζουμε ότι πραγματικά χρειάζεται η χώρα και όχι ότι έχει μείνει στο ράφι άλλων χωρών. Και οι Fremm ,τουλάχιστον έξι απ΄ αυτές που είχε παραγγείλει το γαλλικό ναυτικό και τις “έκοψε” για λόγους οικονομίας έχουν μείνει στο ράφι του Ολάντ . Αυτή είνα η πρώτη αλήθεια.

  Η δεύτερη αλήθεια είναι οτι η Γαλλία προσπάθησε
  ========================================
  να “σπρώξει” και τις έξι φρεγάτες στην Ελλάδα, δήθεν με προνομιακούς όρους και με το “τυράκι” της σωτηρίας των ναυπηγείων Ελευσίνας. Έπρεπε να βγει δημόσια ο ίδιος ο Βενιζέλος και να αποκαλύψει ότι το κόστος μιας τέτοιας προμήθειας θα άγγιζε τα 7 δις για να “μαζευτούν” οι επίδοξοι “ναύαρχοι”.

  Όσο για την Ελευσίνα;
  ===================
  Ασφαλώς η ανάληψη έργου σ΄ ένα τόσο μεγάλο πρόγραμμα θα ήταν σημαντική. Επειδή έχουμε προσωπική άποψη των γαλλικών ναυπηγείων στη Λοριάν και των προβλημάτων που έχουν ,είμαστε εξαιρετικά καχύποπτοι για την πρόθεση των Γαλλων να “σώσουν” την Ελευσίνα και να αφήσουν τα δικά τους ναυπηγεία να καταρρεύσουν. Αλλά αυτό είναι εκτίμηση.

  Η τρίτη αλήθεια είναι ότι η συζήτηση για το πόσο
  ======================================
  μας “πάνε οι Fremm” πρέπει να γίνει σοβαρά ,όχι μέσω …”παπαγάλων” που για δικούς τους λόγους προσπαθούν να μας πείσουν ότι με τις δύο Fremm “φθάνουμε Άγκυρα”. Οι μόνοι που πρέπει να έχουν άποψη είναι οι επαγγελματίες . Και αν έχουμε “διαβάσει” σωστά τις απόψεις που διατυπώνονται σε συσκέψεις η πλειοψηφία δεν έχει πειστεί.

 2. Στο Μέγαρο Μαξίμου γνωρίζουν
  ========================
  τι κοινό έχουν ο αντιπρόσωπος των μαχητικών «Ραφάλ» και διευθυντής της γαλλικής πολεμικής βιομηχανίας «Ντασό», Ανρί Λερουά, μεσίτης οπλικών συστημάτων, και οι κύριοι Χρ. Ζώης (πρώην μέλος της επιτροπής της Βουλής για τα εξοπλιστικά προγράμματα) και Π. Καμμένος, (πρώην πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών της ΝΔ και νυν υπουργός Άμυνας) και ο κ. Χρήστος Χούμπαυλης;

  *Μήπως και οι τέσσερις είναι ιδρυτικά μέλη του Σωματείου Ελλήνων Φίλων του Νικολά Σαρκοζί (Club des amis grecs du candidat a la presidentielle francaise Nikolas Sarkozy);

  Κανείς στο Μαξίμου δεν γνωρίζει ποιες είναι οι σχέσεις Σαρκοζί-Ντασό;
  =====================================================
  Μήπως ο Σερζ Ντασό, πρόεδρος του ομίλου «Dassault Aviation», είναι γερουσιαστής του UMP (του κόμματος Σαρκοζί), ενώ ο γιος του, Ολιβιέ Ντασό, βουλευτής και προσωπικός φίλος του Σαρκοζί;
  Στη Γαλλία άπαντες γνωρίζουν ότι ο Όλιβερ Ντασό είναι τόσο στενός φίλος με τον Σαρκοζί, ώστε στο δικηγορικό γραφείο στο οποίο είναι συνέταιρος ο Σαρκοζί ανατέθηκε η δύσκολη υπόθεση ξεκαθαρίσματος της κληρονομιάς των Ντασό.

  *Στην οικογένεια άνηκε μέχρι πρόσφατα και η μεγαλύτερη συντηρητική εφημερίδα της Γαλλίας, η «Figaro».

  Τυχαίες συμπτώσεις θα πείτε.
  =======================
  *Όπως τυχαία είναι προφανώς και η έλευση του Φρανσουά Ολάντ στην Ελλάδα σε αυτή την κρίσιμη περίοδο.

  *Το ενδιαφέρον της Γαλλικής πλευράς για τους εξοπλισμούς είναι παλιό και ξεκινά από την κυβέρνηση Σημίτη.
  *Συνεχίστηκε έντονα και κατά τη διακυβέρνηση Σαμαρά αφού ο Χρ. Χούμπαυλης είχε οικογενειακές σχέσεις με τον τότε πρόεδρο της ΝΔ.

  *Τώρα πια που έφυγαν από τη μέση Ρώσοι και Αμερικανοί, το ενδιαφέρον της Γαλλίας έγινε κάτι παραπάνω από στενό… και βεβαίως ο φάκελος «Λουκάς Ρωμανός» αραχνιάζει στα συρτάρια του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για το… καλό του τόπου!

  *Φανταστείτε κάποια στιγμή η δημοσιογραφική έρευνα να έφερνε στο φως τον φάκελο με τα στοιχεία των
  =============================================================================
  μιζών από τα γαλλικά εξοπλιστικά… με τους δημοσιογράφους και τις εφημερίδες που πληρωνόντουσαν μέσω Κυπριακής εταιρείας από την γαλλική κρατική εταιρεία DCN για να γράφουν υπέρ της Ντασό.

  *Αν δει κανείς τα αποδειχτικά πληρωμών θα διαπιστώσει ότι υπήρχαν εφημερίδες που έπαιρναν 25 εκατομμύρια ελληνικές δραχμές την εβδομάδα!!!

  *Φανταστείτε να βγει και το όνομα του Έλληνα FIXER που όλα αυτά τα χρόνια κανονίζει τις δουλειές των
  ==============================================================================
  Γάλλων και μοιράζει τις μίζες.

  *Και φανταστείτε να αποδειχθεί ότι είναι αυτός , που όμως διατηρεί τον ίδιο ρόλο ακόμα και σήμερα με όλες τις κυβερνήσεις!!!

  *Και φανταστείτε όλα αυτά να τα ξέρει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το Μαξίμου και να μην πηγαίνουν το
  ==============================================================================
  φάκελο στη δικαιοσύνη όπως έκαναν με τις προηγούμενες περιπτώσεις μιζών.

  *Η έκρηξη από τις αποκαλύψεις θα είναι υπερκαινοφανής!!!

  Διότι θα τινάξει την Μπάνγκα και σε πολιτικό επίπεδο, σε όλο αυτό το ωραίο αφήγημα ότι οι φίλοι μας οι
  =============================================================================
  Γάλλοι έβαλαν πλάτη για να μειώσουν το χρέος της χώρας.
  ================================================
  Υπομονή, όλα στην ώρα τους.

 3. Το 1992 κυκλοφόρησε από την «Ελληνική Ευρωεκδοτική» το βιβλίο του Πάνου Καμμένου “Τρομοκρατία: Θεωρία και Πράξη” (πολυσέλιδο παραλήρημα κίτρινου χρώματος. Στο σπουδαίο αυτό σύγγραμμα, ο Καμμένος αποφαίνεται ότι πίσω από την τρομοκρατική δραστηριότητα στην Ελλάδα βρίσκεται… το ΠΑΣΟΚ. Στις παράνοιες του βιβλίου – και μάλλον η πιο γνωστή κοτσάνα που εκστομίζεται μέσα – είναι ότι ο διαβόητος τρομοκράτης Κάρλος δολοφονήθηκε από την KGB. Όταν εκδόθηκε το βιβλίο, φυσικά ο Κάρλος ήταν μία χαρά ζωντανός).
  20 χρόνια μετά, ένα χουντικό λείψανο ονόματι Γεώργιος Γεωργαλάς εμφανίζεται και στέλνει εξώδικο στον Πάνο Καμμένο με το οποίο δηλώνει ότι έχει διατελέσει σύμβουλός του και συγκεκριμένα ότι είναι ο πραγματικός συγγραφέας του σπουδαίου αυτού πονήματος, για το οποίο δεν έχει πληρωθεί κιόλας όπως είχε συμφωνηθεί. Ο δε λόγος που στέλνει το εξώδικο δύο δεκαετίες μετά είναι επειδή ο Καμμένος του έκανε κι άλλη παραγγελία, αυτή τη φορά μία μελέτη με θέμα την οικονομική κρίση. Το συμφωνηθέν ποσό είναι 10000 ευρώ, ο Γεωργαλάς παραλαμβάνει μόνο 2500. Το χειρότερο; Η ιστορία έρχεται στο φως απ” την εφημερίδα “Δημοκρατία”.

  Το 1993 ο μητσοτακισμός γίνεται χίλια κομμάτια. Αλλά ο Καμμένος κατεβαίνει στη Β” Αθηνών και, σε εκλογές δύσκολες για τη ΝΔ, βγαίνει βουλευτής. Αυτό οφείλεται κυρίως στην υποστήριξη του βαρόνου της παράταξης Ιωάννη Βαρβιτσιώτη. Ο «Μπάρμπι» παίρνει τον Καμμένο από το χέρι στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας που είναι το σπίτι του. Αποτέλεσμα; Αμέσως μετά τις εκλογές, στην αναμέτρηση για τη διαδοχή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ, ο Καμμένος «πουλάει» τον Βαρβιτσιώτη και πάει με τον Μιλτιάδη Έβερτ που θα κερδίσει. Είναι ένα έργο που θα παιχτεί ξανά και ξανά τα επόμενα είκοσι χρόνια.

  17 Νοέμβρη του 1995, έντεκα χρόνια μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Καλτεζά, εμφανίζεται ένα νέο περιστατικό ξυλοδαρμού ανηλίκου από αστυνομικούς και “αγανακτισμένους πολίτες” (= φασίστες με πολιτικά και χωρίς νομική δικαιοδοσία). Η κοινωνική κατακραυγή είναι μεγάλη, αλλά καταφέρνουν να βρεθούν δύο συνήγοροι για τους αστυνομικούς. Ένας φυσικά είναι ο Πάνος Καμμένος ο οποίος θα υποστηρίξει ότι όχι μόνο δεν τον έδειραν οι αστυνομικοί, αλλά τον προστάτεψαν κιόλας από τους “αγανακτισμένους πολίτες”… που δρούσαν μαζί με τους αστυνομικούς.

  7 Μαρτίου του 1996, ο Καμμένος πηγαίνει να μιλήσει σε εκδήλωση κυπριακής εθνικιστικής οργάνωσης (ΠΕΟΦ). Στον δρόμο, θα δεχθεί επίθεση με ύβρεις, φτυσίματα και κλωτσιές από ομάδα αντιεξουσιαστών που (σύμφωνα με τα λεγόμενά του) φορούσαν κουκούλες. 20 ημέρες μετά, ο Καμμένος δηλώνει πως μπορεί – κάλλιστα κιόλας – να αναγνωρίσει αυτούς που του επιτέθηκαν (…..μέσα από τις κουκούλες !!!!!).

  Το 1996 ο Εισαγγελέας αιτείται την άρση της βουλευτικής ασυλίας του νεαρού -τότε- βουλευτή Πάνου Καμμένου με την κατηγορία της απιστίας κατά του δημοσίου για την εποχή που διετέλεσε αντιπρόεδρος της προβληματικής εταιρείας Ελίντα ΑΕ (ΙΖΟΛΑ).
  Η Βουλή φροντίζει να τον καλύψει επιμελώς απορρίπτοντας το αίτημα.

  1999-2000, οι χρηματιστηριακές δραστηριότητες του Καμμένου ανήκουν στο γαλάζιο φολκλόρ της εποχής, ενώ φέρεται να έχει εμπλέξει και άλλους βουλευτές της ΝΔ σε τοποθετήσεις σε μετοχές, όχι πάντοτε επωφελείς. Είναι αυτά που θα υπαινιχθεί σε δηλώσεις του ο βουλευτής της Β” Αθηνών Γεράσιμος Γιακουμάτος. «Κάνουμε τώρα καταγγελίες αλλά δεν κοιτάμε την καμπούρα μας. Ας κοιτάξουν τα χρηματιστηριακά του 2000 και θα καταλάβουμε γιατί και ποιος είναι υπεύθυνος. Είναι πενήντα βουλευτές που το ξέρουν, δεν το ξέρω μόνο εγώ. Αν δει κανείς το πόθεν έσχες του Καμμένου την περίοδο 2000-2002, θα καταλάβετε. Τα κέρδη ήταν 280 εκατομμύρια δραχμές. Εγώ ξέρω ότι έχασα τα λεφτά μου όπως και άλλοι συνάδελφοι…».

  Την 1η Φλεβάρη του 2012 τον βλέπουμε στο ιδρυτικό συνέδριο της “Σπίθας” του Μίκη Θεοδωράκη – του γνωστού λαϊκού “ήρωα” που υπερασπίζεται δημοσίως τον εθνικισμό και τον αντισημιτισμό – παρέα με τον Στέλιο Παπαθεμελή. Με τον Παπαθεμελή σχεδίαζε μάλιστα και κοινή εκλογική κάθοδο. (Ας θυμηθούμε ότι προεκλογικά ο Παπαθεμελής έφτανε σε τέτοια επίπεδα συντηρητισμού που έβγαλε αφίσα με την οποία καταδίκαζε το δικαίωμα των γυναικών στις εκτρώσεις. Ευτυχώς πήγε άπατος).

  Την 1η Γενάρη του 2013 ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Κωστής Μουσουρούλης απέστειλε στη Βουλή έγγραφο, με το οποίο ενημερώνει πως το κόστος ταξιδιού του Πάνου Καμμένου της συζύγου του και 2 συνοδών το 2009 στην Αυστραλία ξεπέρασε τις 26.000 €. Τα στοιχεία είχε ζητήσει ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, επικαλούμενος «καταγγελίες από διάφορα μέλη της ελληνικής ομογένειας ότι, στο επίσημο ταξίδι του στην Μελβούρνη, ως υφυπουργός Ναυτιλίας, ο κ. Καμμένος είχε προχωρήσει σε προκλητικές σπατάλες, με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων».

  Τον Σεπτέμβριο του 2013, προέτρεψε τους κατοίκους της Χαλκιδικής να λιντσάρουν τον δήμαρχο Σκουριών με αφορμή τη συζήτηση και τις αντιδράσεις για την εξόρυξη χρυσού στη περιοχή.

  Τον Ιούνιο του 2013 το δικαστήριο καταδίκασε τον Πάνο Καμμένο για εξύβριση εναντίον του Αντρίκου Παπανδρέου. Στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ επιβλήθηκε πρόστιμο τριάντα χιλιάδων ευρώ που πρέπει να καταβάλει στον Αντρίκο Παπανδρέου και παράλληλα του απαγορεύτηκε να αναφέρεται στο όνομα του αδερφού του πρώην πρωθυπουργού (500 € πρόστιμο για κάθε φορά που θα μιλάει για τον Αντρίκο).

  Το 2015 ο Ελληνικός Λαός έκανε τη μ@λ@κία και του επέτρεψε την είσοδο στη Βουλή για άλλες 2 φορές – Με τις υγείες μας.

 4. Πάνο Καμμένε ,
  Πρόσεχε μην σκίσεις τα σου!
  Ύστερα από την Κέρκυρα που είσαι, δεν θάπρεπε να τα έλεγες αυτά με συνοδεία μιάς μπάντας;
  Έχει πολλές εκεί.

 5. NB 15:36 01/05/2016

  Τον Ιούλιο του 2009 το όνομα του Πάνου Καμμένου
  =======================================
  συνδέθηκε με το σκάνδαλο του «συνδικάτου του εγκλήματος», όπως ονομάστηκε από τον Τύπο, με «εγκέφαλο» τον Παναγιώτη Βλαστό που μεταξύ πολλών άλλων εγκληματικών ενεργειών ήταν υπεύθυνος και για την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου. Σύμφωνα με τις αναφορές, οι Πάνος Καμμένος και Χρήστος Μαρκογιαννάκης ανήκαν στους βουλευτές που αναφέρθηκαν απ’τους κακοποιούς ως καλοί και έμπιστοι φίλοι που τους διευκόλυναν, σε συνομιλίες που υπέκλεψαν οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες (ΕΥΠ) .

  Ο διοικητής της ΕΥΠ (και μετέπειτα βουλευτής του ΛΑΟΣ) Ιωάννης Κοραντής δήλωσε ότι αρνήθηκε να
  ————————————————————————————————————————————————–
  επεξεργαστεί τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες επειδή αποτελούσαν απόδειξη εμπλοκής συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων της Νέας Δημοκρατίας. Η απόφαση του αυτή, σύμφωνα με τον ίδιο, οδήγησε στην αποπομπή του από την ηγεσία της ΕΥΠ με εντολή του τότε Υπουργού Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλου

  Τρίτη, 14 Ιουλίου 2009
  Κοραντής: Δεν θα δεχόμουν να κάνω κοπτοραπτική !
  Ο παυθείς διοικητής της ΕΥΠ κ. Ιωάννης Κοραντής, εάν και πρώην διπλωμάτης επιδεικνύει από χθες γνήσια έκπληξη για τη αποπομπή του, δηλώνοντας δεξιά και αριστερά, ότι «είναι δυσεξήγητη η απόφαση του υπουργού Εσωτερικών».
  Tην γυναίκα του υβριστή Χίου προσέλαβαν στην ΕΥΠ…

  Ποιών δημοσιογράφων οι γυναίκες εργάζονται στην ίδια
  Στον ευρύτερο δημοσιογραφικό χώρο, ανακαλύψαμε πλέον πως ο Στέφανος Χίος ανέλαβε ανεπίσημα το Γραφείο Τύπου της Κουμουνδούρου .
  Καταλαβαίνετε τι ακριβώς θα συμβεί.
  Όλοι οι κουραδογλύφτες, σε μια ακόμη εμφανή προσπάθεια να βρωμίσουν την Ελλάδα.
  Το σκάνδαλο με τις συζύγους των δημοσιογράφων στην ΕΥΠ –
  Σε τεράστιο σκάνδαλο αρχίζει και εξελίσσεται το θέμα με τις συζύγους των δημοσιογράφων που είναι στην ΕΥΠ!
  Έτσι ελέγχεται το σύστημα και έτσι διοχετεύονται πληροφορίες!
  Μιλάμε για γεγονότα και όχι για συκοφαντίες ή ύβρεις.
  Οι σύζυγοι των δημοσιογράφων είναι στην ΕΥΠ και ο καθένας μπορεί να σκεφθεί οτιδήποτε.
  ΕΊΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για μια κυβέρνηση και τον Προκόπη Παυλόπουλο, που υπήρξε αρμόδιος υπουργός της ΚΥΠ και έκανε τις περισσότερες προσλήψεις
  Διαβάστε στα πρόχειρα…
  =========================
  1. Σεραφείμ Κοτρώτσος (Δ/ντης Ελ.Τύπου με την σύζυγο στην ΕΥΠ.)
  2. Στέφανος Χίος (espresso με την σύζυγο στην ΕΥΠ)
  3.Γ.Καραιβάζ (ΑΝΤ1- με την σύζυγο στην ΕΥΠ)
  4.Β.Παπαδρόσος (δ/ντης ALPHA με την σύζυγο στην ΕΥΠ)
  Οι τρεις τελευταίοι που είναι ενεργοί, θέλουν να μας πούνε ότι το βράδυ πέφτουν για ύπνο και δεν ρωτάνε τη γυναίκα τους «τι νέα είχες από την δουλειά;»
  Θέλουν να κρατήσουν τα προσχήματα και λένε:
  «Γυναίκα δεν θέλω να μου πεις τίποτα ούτε για Βλαστό ούτε για τίποτα.
  Θα τα μάθω μόνος μου’’…
  Η ξεφτίλα…
  ΥΓ: Αρχηγός της ΚΥΠ είναι-εδώ και λίγο καιρό-ο κολητός του Τσίπρα, πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ δημοσιογράφος Γιάννης Ρουμπάτης…

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.