ΕΛΛΑΔΑ

Για 2.135 θέσεις

Προσλήψεις στα υπουργεία: Μέχρι αύριο η κατάθεση αιτήσεων

Εως αύριο Παρασκευή 20 Μαΐου έχουν περιθώριο οι υποψήφιοι να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για τις 2.135 προσλήψεις-εξπρές σε πέντε υπουργεία.
proslipseis

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι επιτυχόντες του γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ έτους 1998, που έλαβαν βαθμολογία ίση ή ανώτερη της καθορισμένης βάσης κατά κατηγορία και κλάδο.

Οι επιτυχόντες, σύμφωνα με το Εθνος, θα τοποθετηθούν σε κενές οργανικές θέσεις των υπουργείων Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Υπηρεσίες Πρώτης Υποδοχής και Ασύλου), Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Εισαγγελίες Πρωτοδικών, Πρωτοδικεία, Ειρηνοδικεία, εφετεία, φυλακές κ.λπ.), Υγείας (νοσοκομεία, κέντρα υγείας), Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (κεντρική υπηρεσία, ΣΕΠΕ, ΙΚΑ-ΕΤΑΜ κ.λπ.) και Πολιτισμού και Αθλητισμού (κεντρική υπηρεσία, μουσεία, Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών κ.λπ.).

Διαγωνισμοί για 780 μονίμους στο υπουργείο Δικαιοσύνης

Στην κάλυψη 780 θέσεων δικαστικών υπαλλήλων που θα στελεχώσουν τις δικαστικές υπηρεσίες θα προχωρήσει μέχρι το τέλος του έτους το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Οι ειδικότητες που ζητούνται αφορούν δικαστικούς επιμελητές, γραμματείς, πραγματογνώμονες αλλά και επιστήμονες Πληροφορικής. Παράλληλα εκκρεμεί η πρόσληψη επιστημόνων και διοικητικών στην Εισαγγελία Εγκλημάτων Διαφθοράς, καθώς και σωφρονιστικών υπαλλήλων στα καταστήματα κράτησης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.