MEDIA

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ρεάλ Μαδρίτης - Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στον ΟΤΕ TV

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο κάτοχος του φετινού UEFA Champions League και ο ΟΤΕ TV ήταν ένα από 14 τηλεοπτικά δίκτυα -παγκοσμίως- που "πάτησε" με δικές του κάμερες το χορτάρι του "Σαν Σίρο" στο Μιλάνο, καλύπτοντας κάθε στιγμή της μεγάλης ποδοσφαιρικής βραδιάς.

Τα κανάλια ΟΤΕ SPORT επιστράτευσαν μία αποστολή 20 ατόμων (δημοσιογράφους και τεχνικούς), για να προσφέρουν μία υπερπαραγωγή διάρκειας επτά και πλέον ωρών. Στο βίντεο που ακολουθεί, οι πιο σημαντικές φάσεις του χθεσινού αγώνα: https://youtu.be/WKc2z4ozodU

Από τα δημοφιλέστερα τηλεοπτικά γεγονότα παγκοσμίως, ο χθεσινός τελικός του UEFA Champions League υπολογίζεται ότι συγκέντρωσε φέτος το ενδιαφέρον 160 εκατομμυρίων τηλεθεατών, από 200 χώρες του πλανήτη. Λίγοι όμως, είχαν τη δυνατότητα να ακούσουν απευθείας, με live συνδέσεις, όσα είχαν να πουν οι πρωταγωνιστές του σημαντικού αυτού αγώνα, λίγα λεπτά μετά τη λήξη και την απονομή του νικητή.

Σε αυτούς ανήκουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV, οι οποίοι παρακολούθησαν -μεταξύ άλλων- τους νέους πρωταθλητές Ευρώπης, Μαρσέλο και Λούκας Βάσκες, αλλά και τον πρωταγωνιστή της διαδικασίας των πέναλτι, για την Ατλέτικο, Γιαν Όμπλακ, να μιλούν στον απεσταλμένο των καναλιών ΟΤΕ SPORT, Αντρέα Παλομπαρίνι, από τη “μεικτή ζώνη”.

Ο Γιαν Όμπλακ εξηγεί στον ΟΤΕ TV, γιατί δεν έπεσε στα πέναλτι

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε μία δεύτερη ευκαιρία (μετά το 2014) να πατήσει στην κορυφή της Ευρώπης, αλλά και πάλι είδε τη Ρεάλ Μαδρίτης να σηκώνει το τρόπαιο, στη διαδικασία που παίζει ένα μεγάλο ρόλο και η τύχη. Ο Γιαν Όμπλακ συζητήθηκε στα social networks όσο κανένας άλλος παίκτης, το βράδυ του Σαββάτου (28/5), κυρίως για τον τρόπο που δεν αντέδρασε στις προσπάθειες της “βασίλισσας”.

Ο Σλοβένος γκολκίπερ μίλησε στην κάμερα του ΟΤΕ TV και κατ' αρχάς ομολόγησε πως “είναι δύσκολη ημέρα, δύσκολο βράδυ για εμάς, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς σήμερα, δεν κερδίσαμε. Χάσαμε στα πέναλτι. Για να νικήσεις, πάντα χρειάζεσαι και λίγη τύχη. Σήμερα δεν την είχαμε με το μέρος μας. Είναι εύλογο να είμαστε στενοχωρημένοι για αυτό το αποτέλεσμα, αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να κοιτάξουμε προς τα εμπρός. Είμαι βέβαιος πως θα μας δοθεί και άλλη ευκαιρία να κατακτήσουμε το UEFA Champions League”.

Οι δηλώσεις του Όμπλακ εδώ: https://youtu.be/tVsZPmkYaMQ

Ο Τάσος Κολλίντζας, με τον Βασίλη Σαμπράκο και τον Μιχάλη Τσόχο, από το στούντιο των OTE SPORT και την εκπομπή “UEFA Champions League: Final” και με καλεσμένο τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, είχαν τη δυνατότητα να ρωτήσουν τον 23χρονο τερματοφύλακα για το γεγονός ότι και οι τέσσερις από τις πέντε εκτελέσεις πέναλτι της Ρεάλ “πήγαν” στην ίδια γωνία, με εκείνον να πέφτει μόνο σε μία προσπάθεια προς τα αριστερά.

“Ναι. Τα τέσσερα σουτ ήταν στην αριστερή πλευρά, αλλά αυτό δεν είναι όσο εύκολο φαίνεται. Τουναντίον. Είναι δύσκολο. Οι παίκτες της Ρεάλ περίμεναν να δουν τι θα κάνω, πριν πάρουν τις προσπάθειες τους. Αν έπεφτα αριστερά, θα με περίμεναν και θα έστελναν την μπάλα δεξιά. Έτσι είναι τα πέναλτι. Πρέπει να είσαι δυνατός. Πρέπει να έχεις ισχυρή νοοτροπία, για να μπορείς να βοηθήσεις και αυτό έγινε με τη Ρεάλ. Φυσικά και μπορώ να βελτιώσω την απόδοση μου, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Στα πέναλτι χρειάζεσαι και τύχη. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω. Πάντα είναι δύσκολο όταν χάνεις, αλλά αυτός είναι ο αθλητισμός. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να επικεντρώσουμε σε όσα έρχονται και να περιμένουμε για την επόμενη ευκαιρία μας”.

Ακούστε επίσης, τι είχαν να πουν στα κανάλια ΟΤΕ SPORT, ο Μαρσέλο (https://youtu.be/bBE7gAE8Eag) και ο Λούκας Βάσκες (https://youtu.be/U2lhYjsJz-s).

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.