ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Παραμένει κρατούμενος, όπως και η σύζυγός του

Προθεσμία για την Παρασκευή πήρε ο Μαρτίνης να απολογηθεί για τις μίζες

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Παρασκευή ζήτησε και έλαβε ο πρώην πρόεδρος του ΔΣ του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, Ανδρέας Μαρτίνης και η σύζυγος του, Γεωργία, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά από εντάλματα σύλληψης που εξέδωσε ο ανακριτής διαφθοράς, Νίκος Τσιρώνης. Παραμένουν κρατούμενοι.
martinis1

Οι δυο κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες. Σε δήλωσή τους αρνήθηκαν ότι πήραν μίζα και η Γεωργία Μαρτίνη υποστήριξε ότι τα χρήματα που μπήκαν στους λογαριασμούς της προέρχονται από την οικογενειακή της περιουσία και είναι νόμιμα και φορολογημένα.

«Ο κύριος και κυρία Μαρτίνη κλήθηκαν από ανακριτή διαφθοράς και όπως ήταν φυσικό εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για την Παρασκευή. Η μια κατηγορία είναι σοβαρή το ξέπλυμα την οποία αρνούνται. Τα χρήματα εστάλησαν από περιουσία της συζύγου από γνωστό δικηγόρο» δήλωσε ο δικηγόρος του ζεύγους, Γιάννης Θωμάς.

Οι δύο κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν το κακούργημα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, αξίζει να σημειωθεί πως σε βάρος τους δεν ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της απάτης καθώς έχει παραγραφεί.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΚΤ 16:59 18/05/2016

    Θα ήταν αστείο να δικαστεί μόνο για μια φτωχομίζα μπροστά στον πακτωλό των εκατομμυρίων που έκαναν φτερά και το ξεπούλημα της περιουσίας του ΕΕΣ!!! Το πάρτι ήταν μεγάλο και διαρκείας! το νοσοκομείο δεν χρεοκόπησε από μια μίζα!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.