ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Τα δύσκολα είναι πίσω μας»

Ρ.Σβίγκου: Η Κατριβάνου θα λείψει από τη Βουλή

Προσωπική επιλογή και απόφαση που τιμά τη Βασιλική Κατριβάνου είναι η επιλογή να παραιτηθεί από τη βουλευτική έδρα, σύμφωνα με όσα δήλωσε, νωρίτερα σήμερα, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά»
svigou

«Δεν ήταν κάτι που το περίμενα» τόνισε για τη στάση της κ. Κατριβάνου στην ψηφοφορία η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία υπογράμμισε, όμως, πως «ήταν μία προσωπική της πολιτική απόφαση πλήρως σεβαστή, όσο κι αν διαφωνεί κάποιος με την απόφαση αυτή».

Αναφερόμενη στην πρώην βουλευτή, πρόσθεσε ότι «η κ. Κατριβάνου έχει ένα πλούσιο κοινοβουλευτικό έργο, ιδιαίτερα στο πεδίο υπεράσπισης των δικαιωμάτων και θα λείψει από το Κοινοβούλιο» για να σημειώσει: «Την τιμά η παραίτησή της και πιστεύω ότι ο Γιώργος Κυρίτσης θα την αντικαταστήσει επάξια».

Η κ. Σβίγκου υπογράμμισε ότι στις κοινοβουλευτικές διεργασίες που προηγήθηκαν της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, υπήρξε πλήρης εξήγηση και από την πλευρά των υπουργών αλλά και από την πλευρά των βουλευτών που πήραν τον λόγο, ως προς τη φιλοσοφία και για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο αλλά και για τα βήματα που πρέπει να γίνουν από δω και πέρα με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης. «Στον βαθμό που ήταν ένα αναγκαίο βήμα, ένα δύσκολο βήμα, ναι, αλλά και ένα αναγκαίο βήμα για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, αυτήν τη στιγμή μπορεί να ανοίξει ένας νέος κύκλος, τόσο για το κυβερνητικό έργο, όσο και για την ίδια τη χώρα, στον βαθμό που θα υπάρξει και η αναμενόμενη λύση για το χρέος με ένα σαφές χρονοδιάγραμμα και μία σαφή δέσμευση από δω και πέρα», είπε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τα δύσκολα είναι πίσω μας. Όντως, ήταν μια δύσκολη συμφωνία αυτή του Αυγούστου. Η εξειδίκευση των μέτρων και η εφαρμογή τους, όντως, ήταν εμπροσθοβαρής», επεσήμανε και συμπλήρωσε ότι από εδώ και πέρα η κυβέρνηση θα κριθεί από το κατά πόσο θα κατανείμει τα βάρη δίκαια αλλά και από το κατά πόσο το κυβερνητικό έργο, στο σύνολό του, θα είναι και αποτελεσματικό, θα γίνει και ακόμα πιο ταχύ και θα αφορά τομείς όπως η ανάπτυξη και η παραγωγική ανασυγκρότηση, ώστε να μην υπάρχουν οι δυσκολίες της προηγούμενης περιόδου.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Πως το είπατε αυτό κ. Σβίγκου ;
    » .. Την τιμά η παραίτησή της ( Κατριβάνου ) και πιστεύω ότι ο Γιώργος Κυρίτσης θα την αντικαταστήσει επάξια». ..
    Όπως » επιδέξια και επι ΔΕΞΙΑ » εινα όλη η σημορία σας με τον Αλή -Τσιπά και σας τους βασικούς του σαράντα ψεύτες που τον στηρίζετε.
    Διαλύοντας καθε έννοια ηθικής και αριστερής προοδευτικής κατεύθυνσης κρατείσθε στις καρεκλες σας κολλημένοι με ψαροκολα για να μην την χάσετε.
    Χαρήκατε τον πρώτο χρόνο ! Από δω και πέρα οι ψεύτες και οι κλέφτες να κλείνουν την πόρτα πίσω τους …..

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.