ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

"Μπηχτές" του Πορτογάλου

Σίλβα: "Οποιος παίρνει τις αποφάσεις κάνει κακό στο ελληνικό ποδόσφαιρο"

Σίλβα:

Ο Μάρκο Σίλβα εντόπισε το λόγο της ήττας του Ολυμπιακού στην αγωνιστική αποχή του τελευταίου μήνα που προκάλεσε η αρχική αναβολή του αγώνα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των "ερυθρόλευκων" τόνισε: "Είναι απόλυτα κατανοητό το γεγονός ότι οι οπαδοί μας, στους οποίος οφείλεται η εφετινή πορεία, είναι απογοητευμένοι. Δεν τους άξιζε να χάσουμε αυτόν τον τελικό. Στα αποδυτήρια είναι το ίδιο απογοητευμένοι.

Οποιοσδήποτε ασχολείται με το ποδόσφαιρο και ξέρει την καθημερινότητα της ομάδας γνωρίζει ότι ο Ολυμπιακός δεν ήταν φρέσκος και σε καλή κατάσταση για να παίξει αυτόν τον αγώνα.

Όποιος παίρνει τις αποφάσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο και πιστεύει ότι είναι σωστό μια ομάδα να τελειώνει τις υποχρεώσεις της στις 17 Απριλίου και να παίζει εδώ στις 17 Μαΐου κάνει κακό στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το ίδιο θα λέγαμε αν είχαμε νικήσει.

Εμείς έχουμε... μηδέν παιχνίδια την ίδια στιγμή που αντιπαλός μας συνεχίζει να παίζει. Ίσως σε αυτό οφείλεται η εικόνα μας.

Δεν γνωρίζω ποιος είναι υπεύθυνος ούτε θέλω να μάθω. Σίγουρα δεν ήμασταν στο επίπεδο για ν' αντιμετωπίσουμε αυτόν τον τελικό. Ο αντίπαλος ήταν σε καλύτερη κατάσταση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.