ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη στη Λέσβο

Συνταξιούχος στρατιωτικός βίαζε επανειλημμένα τις κόρες του!

Με βαρύτατες κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα παραπέμπεται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης 54χρονος συνταξιούχος στρατιωτικός.

Όπως αποδείχθηκε μέχρι στιγμής από την προδικασία, ο άνδρας αυτός σε χωριό της κεντρικής Λέσβου όπου κατοικούσε με τη σύζυγο του και τις τρεις του κόρες είχε μετατρέψει σε εφιάλτη τη ζωή των δυο μεγαλύτερων κοριτσιών του, σήμερα 16 και 14 ετών τις οποίες επανειλημμένα βίαζε. Επίσης κατέγραφε τις πράξεις του ενώ τις υποχρέωνε να παρακολουθούν κατά τη συνεύρεσή τους, πορνογραφικό υλικό με άλλα ανήλικα παιδιά.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Μυτιλήνης δεν πίστευαν στα αυτιά τους όταν άκουσαν τις καταγγελίες της μητέρας χθες Τρίτη το βράδυ. Λίγο αργότερα, παρουσία ψυχολόγου, και τα δυο κορίτσια κατέθεσαν στην Ασφάλεια επιβεβαιώνοντας το μαρτύριο που βίωναν στα χέρια του πατέρα τους τα τελευταία χρόνια. Τα δύο θύματα του 54χρονου εξετάσθηκαν και από τον ιατροδικαστή Μυτιλήνης ο οποίος θα καταθέσει την έκθεσή του στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το χώρο της Αστυνομίας, η υπόθεση αυτή είναι ίσως η πιο σοβαρή υπόθεση παιδεραστίας που αποκαλύπτεται τα τελευταία χρόνια στο νησί. Οι καταθέσεις των κοριτσιών είναι καταπέλτης, τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφαλείας που χειρίζονται την υπόθεση είναι αδιάσειστα, οι λεπτομέρειες σοκάρουν και προκαλούν. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο δράστης έχει αποδεχθεί τις αποδιδόμενες σε αυτόν κατηγορίες.

Στην οικογένεια υπάρχει ένα ακόμα κορίτσι οκτώ χρονών για το οποίο δεν υπήρξε καμιά καταγγελία.
Σε βάρος του συνταξιούχου στρατιωτικού, απαγγέλθηκαν οι εξής κατηγορίες: Ασέλγεια μεταξύ συγγενών, αποπλάνηση παιδιών, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, κατάχρηση σε ασέλγεια, πορνογραφία ανηλίκων. Πριν λίγο οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή για να απολογηθεί. Από τον Ανακριτή πήρε προθεσμία για ν’ απολογηθεί την Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.