ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πρωτοφανής ενέργεια»

ΣΥΡΙΖΑ: Το ΤΕΕ στοχοποιεί βουλευτές μας

Πρωτοφανή στα χρονικά του ΤΕΕ χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την ενέργεια της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ να παραπέμπει στο Πειθαρχικό με το ερώτημα της διαγραφής τους μηχανικούς - βουλευτές που ψήφισαν το ασφαλιστικό - φορολογικό.
syriza-neo-sima-emblima-logotupo

«Και σαν να μην έφτανε αυτό, στοχοποιούν τους βουλευτές, συναδέλφους τους μηχανικούς που το υπερψήφισαν, αναρτώντας φωτογραφίες τους στο site του ΤΕΕ», σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, και διερωτάται «αν έχουν στοχοποιηθεί ξανά, και παραπεμφθεί στο πειθαρχικό, βουλευτές που ψήφισαν κάτι που ήταν σε διαφωνία με την ηγεσία του ΤΕΕ».

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «οι σημερινοί επικεφαλής του ΤΕΕ, είναι και οι χθεσινοί υπερασπιστές του ''ΝΑΙ'' του δημοψηφίσματος και της διάλυσης του ασφαλιστικού συστήματος, οι υπερασπιστές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που κατείχαν περίοπτες δημόσιες θέσεις, τη στιγμή που οι μηχανικοί συνάδελφοι τους έβλεπαν να χάνουν το εισόδημα τους εξαιτίας των πολιτικών των προηγούμενων κυβερνήσεων».

Για να καταλήξει ότι «η ασφαλιστική μεταρρύθμιση μέσα σε στενά δημοσιονομικά δεδομένα προσπαθεί να στηρίξει αυτούς τους μηχανικούς που οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ τους οδήγησαν στην ανέχεια».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Βρε συντροφια εσεις ειστε οι πρωτοι διδαξαντες.Τωρα θα λουστητε οτι κανατε τοσα χρονια για να εξαπατησετε τον Ελληνικο λαο και να του υφαρπαξετε την ψηφο.Θα το πιειτε ολο το ποτηρη.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.