ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά την «παρεξήγηση» Γεννηματά-Θεοδωράκη

Στις 6 Ιουνίου η πρεμιέρα της Επιτροπής Διαλόγου

Την επομένη της «παρεξήγησης», το Σαββατοκύριακο, ανάμεσα στη Φώφη Γεννηματά και τον Σταύρο Θεοδωράκη, η Επιτροπή Θέσεων και Διαλόγου για τις Προοδευτικές Μεταρρυθμίσεις ανακοίνωσε ότι προγραμματίζει την πρώτη μεγάλη ανοιχτή εκδήλωση, στις 6 Ιουνίου, στο Γκάζι, για το πολιτικό σύστημα και τους θεσμούς, ενώ εκδηλώσεις-συζητήσεις ετοιμάζονται και σε άλλες πόλεις.
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΜΜΕ  ΓΣΕΒΕΕ

Η Επιτροπή Διαλόγου και Θέσεων για τις Προοδευτικές Μεταρρυθμίσεις πραγματοποιεί μέσα στην εβδομάδα κύκλους συζητήσεων (workshops) για τη Δικαιοσύνη, τη Διοίκηση-Τοπική Αυτοδιοίκηση, την Οικονομία, την Κοινωνική Προστασία, την Υγεία, την Παιδεία, το Περιβάλλον.

Σύμφωνα με στελέχη της, καταγράφεται σημαντικό ενδιαφέρον για συμμετοχή στις συζητήσεις, από ένα ευρύτατο φάσμα προσωπικοτήτων και πολιτών, ενώ εντός των ημερών θα λειτουργήσει και ο ιστότοπος της Επιτροπής.

Η Επιτροπή, σε σύντομο χρονικό διάστημα και μετά από έναν κύκλο διαβουλεύσεων, συζητήσεων και εκδηλώσεων, θα δώσει στη δημοσιότητα ένα πλαίσιο θέσεων για τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα.

Οι διαδικασίες προχωρούν σε κλίμα συνεργασίας, αλλά και μαζικής συμμετοχής και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι στο χρονοδιάγραμμα που έχει καθοριστεί θα είναι σε θέση να δώσει στη δημοσιότητα το πλαίσιο θέσεων για τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.