ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θαύμασε τις υποδομές του

Στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης ο Μητσοτάκης

Με αφορμή τη σημερινή Διεθνή Ημέρα Μουσείων, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και δήλωσε ότι θαύμασε από κοντά τις υποδομές ενός πραγματικά αξιοθαύμαστου κτιρίου.
mits

Επίσης, ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η Αθήνα θα αποκτήσει επιτέλους ένα παγκοσμίως ανταγωνιστικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης αλλά και τη στενοχώρια του γιατί σχεδόν 20 χρόνια μετά την ίδρυσή του, το Μουσείο δεν έχει καταφέρει να ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό.

«Απαιτείται άμεσα η έγκριση του κανονισμού λειτουργίας του Μουσείου και η εφαρμογή της μουσειολογικής μελέτης, ώστε να γίνουν όλα τα απαραίτητα βήματα για να μπορέσει, εντός των επόμενων μηνών, αν αυτό καταστεί εφικτό, η Αθήνα να αποκτήσει, επιτέλους, ένα Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. Ένα μουσείο που τόσο χρειάζεται. Ένα μουσείο το οποίο - και αυτό - θα συνδράμει, με τον δικό του τρόπο, στη συνολική πολιτιστική αναβάθμιση της Αθήνας» τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος συνοδευόταν από τον τομεάρχη Πολιτισμού της ΝΔ, Κ. Γκιουλέκα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.