ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολιτικό φλερτ σε λαϊκά στρώματα και μισθωτούς

Στο Περιστέρι ο Μητσοτάκης με στόχο τους «τσιπρικούς»

Συνθήκες πλειοψηφίας αλλά και ακύρωση της κριτικής Τσίπρα περί νεοφιλελευθερισμού επιδιώκει ο Πρόεδρος της ΝΔ, προκειμένου να αυξήσει τη δυναμική του κόμματός του και, με τη βοήθεια του νέου μνημονίου και των μέτρων που περιλαμβάνει, να «στριμώξει» την κυβέρνηση.
mitsotakisperisteri

Ο κ. Μητσοτάκης μεταβαίνει σήμερα στο Περιστέρι όπου θα έχει κύκλο επαφών με πολίτες, επιτηδευματίες και τη δημοτική αρχή της πόλης, προκειμένου να στείλει ξανά το μήνυμα ότι τα μέτρα Τσίπρα κάθε άλλο παρά προστατεύουν τους αδύναμους.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ έχει υπολογίσει το κόστος της διαπραγματευτικής τακτικής Τσίπρα από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα σε περίπου 5.000 ευρώ ανά νοικοκυριό ενώ θα αναδείξει με συστηματικό τρόπο τις επιβαρύνσεις που συνεπάγεται η αύξηση της έμμεσης φορολογίας για τα νοικοκυριά, ειδικά όσα έχουν χαμηλό εισόδημα.

Στη Συγγρού έχει τεθεί ως στόχος, μαζί με τη μεσαία τάξη η Ν.Δ. να προσελκύσει και σημαντικό τμήμα των λαϊκών στρωμάτων. Άλλωστε πρόκειται, στη βάση της, για ένα λαϊκό και λιγότερο αστικό κόμμα και σε κάθε περίπτωση, όπως λένε συνεργάτες του, η κυριαρχία Μητσοτάκη προϋποθέτει να κερδίσει και το Περιστέρι ή τον Ασπρόπυργο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.