ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έπιασε δουλεία η Spencer Stuart

Στόχος η αξιολόγηση των τράπεζων να ολοκληρωθεί στις αρχές Ιουνίου

Έπιασε δουλεία η Spencer Stuart ο εξειδικευμένος σύμβουλος που επέλεξε το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) για να «τρέξει» το έργο της αξιολόγησης των διοικητικών συμβουλίων και των επιτροπών των συστημικών τραπεζών.
trapezes

Σύμφωνα με πληροφορίες η Spencer ήδη έχει ζητήσει τα βιογραφικά όλων των μελών των διοικήσεων των τραπεζών και πραγματοποιεί τα πρώτα ραντεβού.
Στόχος είναι η αξιολόγηση να ολοκληρωθεί στις αρχές Ιουνίου ώστε οι όποιες αλλαγές να περάσουν από τις Ετήσιες Γενικές Συνελεύσεις των τραπεζών που θα πραγματοποιηθούν περί τα τέλη Ιουνίου. Σημειώνεται ότι η Spencer Stuart που επιλέγει ως σύμβουλος για την αξιολόγηση ιδρύθηκε το 1956, έχει παρουσία σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο, απασχολεί περισσότερους από 400 συμβούλους και αναλαμβάνει ετησίως περισσότερα από 4.000 έργα. H Spencer Stuart έχει περισσότερα από 60 χρόνια εξειδικευμένης εμπειρίας στην αξιολόγηση διοικήσεων και εταιρικής
διακυβέρνησης. Διαθέτει επίσης αποδεδειγμένη εμπειρία στην αξιολόγηση διοικήσεων σημαντικών τραπεζών της Ευρωζώνης και στις χώρες του ΟΟΣΑ, εμπειρία στην παροχή συμβουλών σε ρυθμιστικές και εποπτικές αρχές και λεπτομερή γνώση του πλαισίου της Ευρωπαϊκής Ενωσης που ρυθμίζει την εταιρική διακυβέρνηση των τραπεζών και των εποπτικών πρακτικών της Ε.Ε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.