Neo

Τα μηνύματα του Προέδρου σε Κυριάκο, Φώφη, Σταύρο

Την περασμένη Δευτέρα, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποδέχθηκε τον πρωθυπουργό για να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα του Eurogroup, είπε κάτι που πέρασε στα... ψιλά, λόγω των ραγδαίων εξελίξεων στη διαπραγμάτευση.
koulisfofistavros

Στη δήλωσή του, υπενθύμισε ότι η απόφαση για παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ -δηλαδή η ψήφιση του τρίτου Μνημονίου, σε απλά ελληνικά...- ήταν αποτέλεσμα όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων. Μ' άλλα λόγια, στον απόηχο των επικρίσεων που είχε δεχθεί από την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι για την δήλωσή του για το νόμισμα, ο Προκόπης Παυλόπουλος «υπενθύμισε» στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη Φώφη Γεννηματά και τον Σταύρο Θεοδωράκη ότι... έχουν ψηφίσει το Μνημόνιο, δείχνοντάς τους τον δρόμο για μετριοπαθή αντιπολίτευση. Χθες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επανέλαβε, με αναλυτικότερο τρόπο, το μήνυμά του, προκειμένου να... ακουστεί. Υποδέχθηκε στο Μαξίμου την ελληνοαμερικανική οργάνωση ΑΗΕΡΑ και υπογράμμισε την... «κοινή προσπάθεια των κομμάτων» για να μείνει η χώρα στο ευρώ.

«Έχουμε ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των Εταίρων μας, κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό. Και εδώ οφείλω να σας επισημάνω ότι αυτή η προσπάθεια κατέληξε σε θετικό αποτέλεσμα διότι όλες οι Δημοκρατικές Πολιτικές Δυνάμεις του Τόπου και ιδίως οι Προευρωπαϊκές Δυνάμεις, συνεργάστηκαν ενωμένες προς αυτή την κατεύθυνση. Απέδειξαν ότι μπορεί να έχουν τις όποιες διαφορές μεταξύ τους -που είναι σεβαστές- αλλά στους μεγάλους στόχους πορευόμαστε ενωμένοι. Και αυτό είναι ένα δίδαγμα για το μέλλον γιατί είναι σαφές ότι σε αυτούς τους κρίσιμους καιρούς εκείνα τα οποία μας ενώνουν είναι πολύ πιο σημαντικά, πολύ πιο μεγάλα, από εκείνα που μας χωρίζουν. Και έτσι θα προχωρήσουμε», επισήμανε χαρακτηριστικά ο Προκόπης Παυλόπουλος, δείχνοντας ανάγλυφα πώς αντιλαμβάνεται την δέουσα στάση των κομμάτων της φιλοευρωπαϊκής αντιπολίτευσης από εδώ και στο εξής...

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. ΛΑΒΑΣ 16:47 15/05/2016

  Το ανθρωπάκι αυτό, όταν η Κανέλλη αντιμετώπισε τον Κασιδιάρη, άνδρας προς άνδρα, είχε συρρικνωθεί στο κάθισμά του και δεν έβγαλε ούτε κιχ.

 2. Δεν ξέρω τι είπαν οι ελληνοαμερικανοί της ΑΧΕΠΑ που πήγαν να δουν τον Πάκη στην Αθήνα .
  Εδώ που είμαι τώρα( Δητικές πολιτείες ) σχεδόν όλοι οι Ελληνοαμερικανοί και οχι μονον οι ΑΧΕΠιδες κατακρίνουν τον Τσίπρα . ΕΊναι δε αγανακτηςμένοι με την άχρηστη Επιλογή του για τον αχρηςτο Πάκη Παυλόπουλο σαν ΠτΔ .
  Ξέρουν καλά οτι είναι ένας από τους κύριους συντελεστές της πτώχευσης μας , τα χρέη και τα ελλειμματα και τα ρουςφέτια των κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή !
  Σας το γράφω πρώτο χέρι γιατί το ακούω από όσους συνομιλώ !

 3. Μην ξεχάσουμε να βγάλουμε δίσκο για να ενισχύσουμε τον Πάκη… Α ρε λεφτά που βγήκαν από τους Ελληναράδες και τους πατριώτες στο εξωτερικό…

 4. Μην ξεχάσουμε να βγάλουμε δίσκο για να ενισχύσουμε τον Πάκη… Α ρε λεφτά που βγήκαν από τους Ελληναράδες και τους πατριώτες στο εξωτερικό…

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.