ΕΛΛΑΔΑ

Ύψους 23,5 εκατ.ευρώ

Tα πρώτα προγράμματα για την προώθηση ελληνικών προϊόντων

“Βρισκόμαστε σε μια φάση που ολόκληρη η ελληνική οικονομία μπαίνει σε μια τροχιά ανάπτυξης και κάθε πρωτοβουλία που ενισχύει την εξωστρέφεια της ελληνικής παραγωγής είναι πολύτιμη”, δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, μετά τη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους οργανώσεων και φορέων των οποίων έχουν εγκριθεί προγράμματα προώθησης των προϊόντων τους στην εσωτερική αγορά και στις αγορές τρίτων χωρών.
apostolou

Πρόκειται για τα πρώτα επτά προγράμματα που εγκρίνονται για να υλοποιηθούν την περίοδο 2016 – 2020, συνολικού προϋπολογισμού 23,5 εκατ. ευρώ.

Ο κ. Αποστόλου ανέφερε ότι το στοίχημα τόσο του υπουργείου, όσο ειδικά των ίδιων των φορέων, είναι να υπάρξουν ορατά και μετρήσιμα αποτελέσματα από την υλοποίηση των προγραμμάτων. “Τα χρήματα”, σημείωσε, “που δαπανά, τόσο η Ευρωπαϊκή Ένωση, όσο και η χώρα μας, θα πρέπει να πιάνουν τόπο μέχρι το τελευταίο ευρώ.

Συνεπώς, το υπουργείο θα βρίσκεται δίπλα στους φορείς παρακολουθώντας στενά την εξέλιξη και τα αποτελέσματα των προγραμμάτων. Σκοπεύουμε να αξιοποιήσουμε, επίσης, τόσο την πείρα του Enterprice Greece όσο και τις κατά τόπους πρεσβείες της χώρας μας”.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.