Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το ζωμό λαχανικών και βράζετε το κουσκουσάκι για 15 λεπτά περίπου.
Μόλις μαγειρευτεί και φουσκώσει αδειάζετε μέσα το ταχίνι και ανακατεύετε καλά. Συνεχίζετε το βράσιμο για 5 λεπτά επιπλέον. Προσθέτετε αλάτι και το χυμό λεμονιού. Ανακατεύετε ξανά και διατηρείτε τη σούπα ζεστή.
Σε ένα σαγανάκι ρίχνετε το σουσάμι και το καβουρδίζετε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να ροδοκοκκινίσει. Όταν είστε έτοιμοι, μοιράζετε την ταχινόσουπα στα πιάτα και πασπαλίζετε από πάνω με καβουρδισμένο σουσάμι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος, Food Styling: Tina Webb
Πηγή : www.olivemagazine.gr
Πλησιάζει η εφαρμογή της θερινής ώρας - Θα πρέπει να γυρίσουμε τα ρολόγια μας μία ...
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα