ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Ταλιατέλες με σολωμό και κρέμα γάλακτος

taliateles-me-solomo

Υλικά
500 γραμμάρια ταλιατέλες
100 γραμμάρια σολωμό φρέσκο κομμένο σε κομμάτια
20 ml ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο κομμένη στη μέση
40 ml ούζο
50 ml λευκό κρασί
100 ml ζωμό λαχανικών
60 ml κρέμα γάλακτος
100 γραμμάρια σολωμό καπνιστό κομμενο σε κομμάτια

Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που κοχλάζει βράζετε τα μακαρόνια 2 λεπτά λιγότερο από ότι λέει η συσκευασία τους.
Σε ένα βαθύ τηγάνι με το ελαιόλαδο σωτάρετε το σκόρδο να πάρει άρωμα το λάδι. Σωτάρετε το φρέσκο σολωμό για 30'' και ρίχνετε το ούζο. Σβήνετε με το κρασί και προσθέτετε τον ζωμό λαχανικών. Ρίχνετε τα μακαρόνια και ανακατεύετε. Τέλος προσθέτετε την κρέμα γάλακτος αφήνετε να βράσει για δύο ακόμα λεπτά και να δέσει η σάλτσα.

Πηγή : nostimada.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.