ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο αποχαιρετισμός του ποδοσφαιριστή

Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Ερνάνι

Με μήνυμά του στο instagram, ο Ερνάνι αποχαιρέτισε τον Ολυμπιακό, ζητώντας παράλληλα «συγγνώμη» από τους φιλάθλους για τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου.  

Ο δανεισμός του στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε και ο Ερνάνι επιστρέφει στην Πόρτο. Ο Πορτογάλος εξτρέμ με μήνυμά του στο instagram είπε «αντίο» στον Ολυμπιακό, ευχαρίστησε την ομάδα για όσα έζησε και ζήτησε «συγγνώμη» για τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου.

Ιδού τι έγραψε:

«Μετά από ένα μικρό διάστημα ξεκούρασης άλλη μια ακόμα χρονιά τελειώνει, γνωρίζοντας ότι όσα συνέβησαν δεν είναι όσα επιθυμούσαμε, ειδικά μετά την απώλεια ενός τίτλου. Μπορώ να πω ότι κανείς δεν νιώθει τόσο άσχημα όσο εγώ και όλοι στην ομάδα μου, γιατί κανείς δεν αγωνίζεται για να χάνει και πάντα
παίζουμε και δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε

Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά ορισμένες φορές, αλλά θα ήθελα να απολογηθώ για ό,τι δεν καταφέραμε να πετύχουμε και να σας προσφέρουμε τη χαρά που όλοι θα θέλαμε. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό που μου επέτρεψε να φορέσω την ερυθρόλευκη φανέλα και την ευκαιρία που μου έδωσε
για να κάνω αυτό που μου αρέσει περισσότερο από κάθε άλλο πράγμα, να παίζω ποδόσφαιρο. Θα σας έχω πάντα στην καρδιά μου... Σας ευχαριστώ πολύ!».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.